El Baxi sorteja el dret a comprar 48 abonaments per a la Copa del Rei

El termini d'inscripció començarà aquest dimecres a les 12 h i acabarà divendres a les 18 h

El club posarà a la venda abonaments de Categoria 5, amb un cost de 225 euros, i de Categoria 6, de 155

El Baxi s'enfrontarà al Barça als quarts de final de la Copa del Rei

El Baxi s'enfrontarà al Barça als quarts de final de la Copa del Rei / S.GORDON ACB

Redacció

El Bàsquet Manresa obre aquest dimecres un sorteig per optar a la compra de 48 abonaments per a la Copa del Rei. Seran nominatius, només els podran sol·licitar els abonats amb un mínim d'un any d'antiguitat i seran d'ús individual i intransferible.

Cada abonat podrà demanar fins a un màxim de 2 abonaments per a una mateixa petició, amb la condició que tots ells siguin abonats, assignant-los-hi un únic número pel sorteig. Del sorteig, que es farà dimarts 23 de gener, en sortirà un número de tall i els abonats que tinguin aquest número i els següents seran els qui podran comprar els abonaments.

Un cop feta la inscripció, que es podrà realitzar fent clic en aquest enllaç, i abans del dimarts dia 23, els inscrits rebran un email amb el seu número per al sorteig.

El club disposa d'abonaments de Categoria 5 (225 euros) i de Categoria 6 (155 euros). Entre els guanyadors, començarà triant categoria d'abonament l'abonat que tingui el número que surti en el sorteig. Els següents agraciats, podran triar la categoria d'abonament en funció de la disponibilitat que hi hagi.

El termini per omplir el formulari i per tant realitzar la inscripció començarà dimecres 17 de gener a les 12:00 i acabarà divendres 19 de gener a les 18:00.

Primer enfrontament

El Baxi Manresa s'enfrontara al FC Barcelona als quarts de final divendres 16 de febrer, a partir de les 18:00 hores, al Pavelló Martín Carpena de Màlaga. Aquesta temporada, el Baxi Manresa va ser capaç de guanyar el FC Barcelona al Palau Blaugrana per 82-83.

La Copa del Rei de bàsquet es disputarà entre el 15 i el 18 de febrer al Martín Carpena. No obstant això, l'ACB ha volgut que aquest any, la festa de la Copa duri tota una setmana, de manera que els actes vinculats començaran el diumenge 11 amb un concert de Lola Indigo. Durant la setmana, també hi haurà un altra actuació del grup JavyPablo, fills de l'exentrenador de bàsquet Javier Imbroda, mort l'any 2022.