El Baxi Manresa s'enfrontarà al FC Barcelona a la Copa

Els manresans debutaran el divendres 16 de febrer, a les 18:00

A la minicopa, el Bàsquet Manresa ha quedat enquadrat al grup A, amb Unicaja Andalusia, Joventut de Badalona i Reial Madrid

Els jugadors del Baxi Manresa saluden els del Barça després de guanyar al Palau

Els jugadors del Baxi Manresa saluden els del Barça després de guanyar al Palau / S.Gordon ACB

Jordi Badia Perea

Jordi Badia Perea

El Baxi Manresa ja sap que el FC Barcelona serà el seu rival als quarts de final de la Colpa del Rei, després del sorteig que s'ha fet aquest migdia al Museu Picasso de Màlaga.

Els manresans disputaran el partit el divendres 16 de febrer, a partir de les 18:00 hores, al Pavelló Martín Carpena de Màlaga. Aquesta temporada, el Baxi Manresa va ser capaç de guanyar el FC Barcelona al Palau Blaugrana per 82-83.

L'equip de Pedro Martínez ha quedat enquadrat en l'eliminatòria C. El guanyador s'enfrontarà l'endemà dissabte en semifinals al vencedor dels quarts de final entre l'Unicaja, l'equip amfitrió, i el Lenovo Tenerife. Aquest partit es jugarà el mateix divendres, a les 21.00 hores.

Les altres dues eliminatòries les disputaran, el Reial Madrid, el vigent campió, contra l'UCAM Múrcia, dijous a les 18.00 hores de la tarda, i el Gran Canària contra el València Bàsquet, dijous a les 21:00 hores.

La Copa del Rei de bàsquet es disputarà entre el 15 i el 18 de febrer al Martín Carpena. No obstant això, l'ACB ha volgut que aquest any, la festa de la Copa duri tota una setmana, de manera que els actes vinculats començaran el diumenge 11 amb un concert de Lola Indigo. Durant la setmana, també hi haurà un altra actuació del grup JavyPablo, fills de l'exentrenador de bàsquet Javier Imbroda, mort l'any 2022.

Previament al sorteig de la Copa, s'ha fet el de la Minicopa que porta el lema 'On neixen les estrelles', atès que fins a 114 nois que l'han disputada han arribat a ser jugadors d'elit.

El Bàsquet Manresa ha quedat enquadrat al Grup A, amb Unicaja Andalusia, Joventut de Badalona i Reial Madrid, el vigent campió. A l'altre grup hi ha el Casademont Saragossa, el Bàsquet Girona, el FC Barcelona i el València Bàsquet.

La Miniciopa es disputarà en paral·lel, entre el 14 i el 18 de febrer. Els dos primers classificats en jugaran les semifinals i els tercers i quarts jugaran per classificar-se entre els llocs 5 i 8.