El comitè d'empresa de l'Ajuntament de Berga farà arribar a l'equip de govern queixes i preocupacions de la plantilla

L'assemblea de treballadors ha constatat malestar pel funcionament del consistori

A la dreta, edifici de l'Ajuntament de Berga

A la dreta, edifici de l'Ajuntament de Berga / Arxiu/Anna Costa

L'endarreriment del cobrament de les nòmines va fer reaccionar a la plantilla de l'Ajuntament de Berga. Aquest dijous, el comitè d'empresa del consistori va convocar una assemblea de treballadors i treballadores per tractar diversos temes, segons han detallat en un comunicat: "La no resposta d'instàncies amb diverses sol·licituds, reconeixement de triennis, l'endarreriment del pagament de les nòmines i altres temes que s'han donat els últims mesos". Sense voler concretar més, es constata malestar pel funcionament de l'Ajuntament de Berga.

En aquest sentit, segons apunta el comunicat, "ens vam voler reunir amb els treballadors i treballadores per explicar la situació i saber, de més a prop, quina és la seva opinió;. També, que aportessin noves idees i perspectives diferents sobre els temes que tenim pendents amb l'Ajuntament de Berga, i el seu estat d'ànim. I explicar la feina que s'ha fet des del comitè d'empresa".

El comitè farà arribar a l'equip de govern les queixes i preocupacions de la plantilla "per tal que es pugui revertir el més aviat possible la situació actual".