Cal Rosal potenciarà l'activitat a l'entorn del mercat amb la Festa del Bolet

S'han programat per aquest cap de setmana actuacions musicals, activitats infantils i propostes relacionades amb la micologia

Ambient a la Festa del Bolet de Cal Rosal de l'any passat

Ambient a la Festa del Bolet de Cal Rosal de l'any passat / Ajuntament d'Olvan

Redacció

Les pluges d'aquesta setmana al Berguedà mantenen esperançats als boletaires. Les paradistes del Mercat del Bolet de Cal Rosal confien poder salvar la temporada després d'unes primeres setmanes nefastes, amb una producció de bolets molt minsa. Tot i això, a les parades es poden trobar rovellons, rossinyols i ceps.

Paradistes de bolets i d'altres productes alimentaris del mercat compartiran espai aquest proper cap de setmana amb la Festa del Bolet de Cal Rosal, que pretén dinamitzar l’espai del mercat. S'han programat actuacions musicals, activitats infantils i actes relacionats amb la micologia.

Dissabte, 21 d'octubre, a les 11.30 h del matí hi haurà conta-contes per als més petits amb Gemma i Antònia; i a les 12.30 h, a l’hora del vermut, actuació del grup de versions Trending Covers

Diumenge, el micòleg Lluc Escánez pronunciarà una xerrada sobre "Els fongs i els bolets medicinals", a les 11.30 h al Local Social de Cal Rosal. Paral·lelament, a la zona del mercat s’hi podrà observar una exposició micològica i participar en el concurs de dibuix infantil. Al migdia, a les 12.30 h, un concert del duet La Figa posarà punt final a la festa.

Les activitats de tardor a Cal Rosal es reprendran diumenge que ve, 29 d’octubre, amb una nova edició del Mercat de Productors de tardor, que a més es fa coincidir amb les activitats del Correllengua del Berguedà.

I una altra festa que té com a escenari Cal Rosal és la Festeta de la Cervesa, que es farà el cap de setmana del 4 i 5 de novembre.