Borredà executa una nova fase de millora de camins rurals

S'han arranjat els camins de la Ribera, Molí de Sobirà, Can Llossada, i Dipòsits Sobirà

Un dels camins que s'han arranjat

Un dels camins que s'han arranjat / Ajuntament de Borredà

Redacció

Borredà disposa d'una extensa xarxa de camins rurals necessaris per connectar amb les cases de pagès, granges, càmpings, cases de turisme rural, esglésies i altres punts d’interès de la localitat. Cada any, amb ajuts de la Diputació de Barcelona, s’actua en la millora de camins en col·laboració entre l'Ajuntament de Borredà i l'ADF Sobrepuny.

En el Pla Comarcal de Camins per aquest 2023, en conveni amb el Consell Comarcal del Berguedà, s'han arranjat els camins de la Ribera, Molí de Sobirà, Can Llossada, i Dipòsits Sobirà. El pressupost ha estat de 21.018 euros i les obres les ha dut a terme l’empresa CISA (Catalana d’Infraestructures i Serveis Associats).

Els treballs de millora d'aquests camins van finalitzar la setmana passada i permeten, segons l'alcalde de Borredà, Jesús Solanellas, "una millor comunicació entre veïns i amb el nucli urbà". Ha aplaudit que s'hagi pogut enllestir l'obra abans de l'arribada del fred intens: "Era important dur a terme les obres abans de l’inici de l’hivern, per evitar complicacions en l'ús dels materials".

L'alcalde ha comentat que en una propera Junta de Govern, s’estudiarà l’estat de diversos camins per elaborar la llista dels quins entraran en la propera fase de condicionament.