Berga reparteix aquesta setmana el cubell groc multifracció al barri Font del Ros

Els veïns dels carrers Pío Baroja, Lluís Companys, Prat de la Riba, Rafael Casanova, Pau Picasso, Francesc Macià, Aurora Bertrana, l’Espunyola i la plaça Tarascon podran recollir els cubells aquest dilluns, dimecres i divendres

Cubells grocs multifracció

Cubells grocs multifracció / Arxiu/Anna Costa

Redacció

El Consell Comarcal del Berguedà farà el repartiment dels cubells multifracció al barri de la Font del Ros de Berga aquest dilluns, dimecres i divendres dia 24 de novembre. Els podran recollir al Telecentre de Berga (de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h) els veïns dels carrers Pío Baroja, Lluís Companys, Prat de la Riba, Rafael Casanova, Pau Picasso, Francesc Macià, Aurora Bertrana, l’Espunyola i la plaça Tarascon. És previst lliurar 795 cubells.

Per recollir el cubell cal portar complimentada la butlleta que els usuaris reben a casa seva amb la carta informativa. Si no s’ha rebut la carta, la butlleta es podrà omplir al punt de recollida, sempre que sigui en una de les zones que s’està entregant els cubells. Després d’aquesta nova àrea de lliurament, el repartiment s’anirà fent de forma progressiva a tot Berga.

Rebuig, envasos i paper i cartró

Aquests cubells multifracció serveixen per recollir les fraccions de rebuig, envasos, paper i cartró els dies establerts al calendari de recollida del porta a porta de la capital berguedana. És un cubell de 40 litres de color groc i tapa blava que porta instal·lat un xip per tal d’enregistrar-ne les lectures de buidatge.

S’han lliurat 2.718 cubells

La implantació del cubell multi producte a Berga va començar el 25 de setembre i fins ara s’han lliurat 2.718 cubells en total, el que significa el 69,21%. Encara en queden per entregar 1.209.

Les persones de les zones on ja s’ha fet el repartiment específic que no hagin pogut anar a buscar els cubells, els podran recollir a l’Oficina d’Atenció del Porta a Porta en les seves ubicacions i horaris habituals: al Telecentre (carrer del Programari Lliure) que obre els dilluns de 10 h a 13 h i els dimecres de 16 h a 19 h.

En total és previst repartir 8.500 cubells a tot Berga, un per cada família de la ciutat. Han costat 80.858 euros que ha pagat el Consell Comarcal.

En cas de dubte es pot trucar al telèfon del Triem, el 660 411 398 de les 9h a les 14h de dilluns a divendres. O consultar la informació clicant aquí.