La pubilla i l'hereu de les comarques barcelonines són de Puig-reig i Navàs

Anna Casafont i Jan Puigdellívol són també primera dama i segon fadrí de Catalunya

Van ser escollits ahir a Falset, on a més va sortir proclamat el solsoní Pol Ribes com a hereu de les comarques de Lleida

Anna Casafont i Jan Puigdellívol, pubilla i hereu de les comarques barcelonines

Anna Casafont i Jan Puigdellívol, pubilla i hereu de les comarques barcelonines / Ajuntament de Puig-reig

El pubillatge català té representants de la Catalunya Central. Anna Casafont, de Puig-reig i Jan Puigdellívol, de Navàs, són la nova pubilla i hereu de les comarques barcelonines.

A més, Casafont és la primera dama d’honor de Catalunya i Puigdellívol el segon fadrí de Catalunya. I Pol Ribes, de Solsona, és l’hereu de les comarques lleidatanes i tercer fadrí de Catalunya.

La proclamació es va fer ahir a Falset, on un total de 64 nois i noies han compartit tot el cap de setmana. Després dels exàmens per nomenar els millors candidats del món del pubillatge, joves del Bages, el Berguedà i el Solsonès han estat uns dels escollits per representar la cultura catalana arreu del país. Ho faran al costat de la pubilla de Catalunya, Ona Planet, de Canet de Mar, i de l’hereu de Catalunya, Pol Zamora, d’Anglès, i al costat dels representants de les altres províncies.

L’Ajuntament de Puig-reig va organitzar ahir al vespre un acte de recepció institucional a la nova pubilla de les comarques barcelonines, Anna Casafont. El regidor de Cultura, Pol Vila, es va mostrar molt satisfet: «És un orgull per Puig-reig que l’Anna ostenti aquest títol d’àmbit català. Demostra que ha fet molt bona feina i estic convençut que la continuarà fent. A més, el consell que li dono és que gaudeixi molt d’aquesta aventura del pubillatge».