Margot Robbie (Barbie) al·lucina amb la suposada semblança de Pedro Sánchez i Ken: «El buscaré a Google»

Tant la intèrpret australiana com el seu company canadenc al·lucinen i, sorpresos, pregunten: «De veritat?»

REUTERS / VIOLETA SANTOS MOURA / INSTAGRAM

REUTERS / VIOLETA SANTOS MOURA / INSTAGRAM

Redacció

Fa setmanes que Margot Robbie i Ryan Gosling, els protagonistes d’una de les pel·lícules més esperades de l’any, ‘Barbie’, amb permís d’‘Oppenheimer’, recorren tot el món en una de les campanyes de promoció més espectaculars que es recorden. Els actors que donen vida als famosos ninots Barbie i el seu nòvio, Ken, han recreat els ‘looks’ més icònics en les ‘premiers’ de Los Angeles, Mèxic, Seül o Londres. Però a més han concedit entrevistes en diferents mitjans de comunicació, fins que es va declarar la la vaga d’actors de Hollywood i van deixar d’acudir a més actes publicitaris.

En les últimes hores s’ha fet viral a TikTok un fragment de la xerrada de la parella d’actors amb Los40. «Diuen que el president d’Espanya sembla un Ken», els posa en situació el periodista, fent referència a Pedro Sánchez.

Tant la intèrpret australiana com el seu company canadenc al·lucinen i, sorpresos, pregunten: «De veritat?».

A continuació la que dona vida a Harley Quinn a ‘L’Esquadró Suïcida’ comenta en to divertit: «El googlejaré quan acabem aquesta entrevista».

@los40spain Margot Robbie té una cosa per dir de Pedro Sanchez #margotrobbie #margotrobbi #barbiegirl #margotrobbie #barbie #pedrosanchez #pedrosanchezz ♬ so original – LOS40 SPAIN