Per aquí no: un cotxe queda encallat en un camí de ronda i un autobús, sota un pont

Aquest diumenge van tenir lloc dos incidents de trànsit força insòlits, un a la Costa Brava, i l'altre, a Gavà

A Manresa, un conductor va protagonitzar fa uns anys un fet similar al carrer Navarra

El cotxe encallat al camí de ronda entre Llafranc i Calella de Palafrugell

El cotxe encallat al camí de ronda entre Llafranc i Calella de Palafrugell / Antiradar Girona / DDG

Redacció

L'aparició d'un cotxe encallat al camí de ronda que va de Calella de Palafrugell a Llafranc s'ha fet viral. Tot va començar poc abans de les 9 del matí d'aquest diumenge quan la Policia Local de Palafrugell va rebre l'avís de diversos veïns que hi havia un Volkswagen Golf encallat en un espai reservat a vianants i de molt difícil accés.

Una patrulla es va dirigir al lloc i va confirmar que hi havia el vehicle. Al seu interior, hi havia un jove, que és el propietari del cotxe. Estava assegut al seient del copilot i quan els agents hi van parlar van veure que presentava símptomes evidents d'anar sota els efectes de l'alcohol.

El camí de ronda és una via no apta per a vehicles i de difícil accés

El camí de ronda és una via no apta per a vehicles i de difícil accés / DDG

Segons explica Diari de Girona, els agents no li van fer la prova d'alcoholèmia perquè no van poder certificar que l'home fos qui conduïa el vehicle. Sí que va quedar denunciat, però, perquè el cotxe es trobava en una zona on està prohibida l'entrada de vehicles, ja que els camins de ronda, no són aptes per circular-hi.

També aquest diumenge, un autobús va quedar en un túnel, sota les vies del tren, a Gavà i va tallar la circulació de l’avinguda Bertran i Güell durant dues hores. Són dos fets força estranys i que van coincidir el mateix dia.

«El bus, fora de servei,s'ha desviat de la ruta habitual. S’està treballant per retirar-lo. La Policia Municipal està esbrinant les causes d’aquest incident», va informar l’Ajuntament de Gavà a Twitter.

Un autobús encallat en un túnel talla el trànsit a Gavà

Un autobús encallat en un túnel talla el trànsit a Gavà / AJ Gavà

Aquestes imatges recorden a l'incident que va tenir lloc el 2016 a Manresa. Un descuit d'un conductor va generar una situació força insòlit: va entrar equivocadament amb el cotxe a una rampa de vianants i, després de recórrer-ne un tros, va acabar caient per unes escales, on va quedar encallat. Una grua va haver de retirar el vehicle de l'indret. La incidència va tenir lloc , en una rampa de vianants que connecta el carrer Navarra (a la part superior) amb el carrer Dibuixant Joan Vilanova, a la part inferior, a prop de la confluència amb el carrer Miquel Martí i Pol.