Una dona imita el so d'una abella per desconcentrar Tsitsipas enmig d'un partit

El tenista grec va necessitar l'ajuda del públic per descobrir qui volia desestabilitzar el seu joc amb el so del brunzit

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas / EUROPA PRESS

Redacció

Stefanos Tsitsipas va caure aquest dijous enfront de Hubert Hurkacz als vuitens de final del Masters 1000 de Cincinnati. No va ser un torneig fàcil per al tenista grec, ja que el dimecres va derrotar per 7-6 (3) i 7-6 (2) a Ben Shelton, però l'estatunidenc no va ser el seu únic rival en pista. Ho va ser una abella. Més ben dit, una dona va imitar el brunzit de l'insecte i va distreure l'esportista.

Tot i que no és una regla oficial, el silenci forma part del joc detenisis. Però en la meitat del segon set, l'esportista grec es va acostar al jutge de cadira per informar-lo que algú del públic feia aquest so cada vegada que servia i que això el desestabilitzava. "Hi ha una persona darrere meu imitant una abella", li va dir. "Mai en la meva carrera m'havia passat una cosa així", va prosseguir visiblement sorprès.

L'àrbitre li va demanar tranquil·litat i li va remarcar que anava a demanar al públic que millorés el seu comportament. No obstant això, no va aconseguir calmar la inquietud del grec, actual parella de la també tenista Paula Badosa.

En lloc d'anar a la línia de fons i continuar el joc, Tsitsipas va anar cap a la graderia i va buscar a la persona que imitava el brunzit. "Qui és?", va preguntar al públic amb cara de pocs amics. Tot seguit, diversos espectadors van assenyalar a la dona en qüestió, que no va tenir un altre remei que disculpar-se per la seva actitud.