Mundial femení de futbol

El Govern espanyol confon al BOE la ‘influencer’ Ivana Icardi amb Ivana Andrés, capitana de la selecció

Redacció

El Govern espanyol ha publicat aquest dimarts al Butlletí Oficial de l’Estat l’ingrés a la Reial Orde del Mèrit Esportiu de les futbolistes i tècnics que el 20 de juliol passat van guanyar el Mundial femení de futbol a Sydney. Però no hi són totes les que són....

Perquè en lloc de figurar Ivana Andrés, la capitana de la selecció, la dona que va aixecar el títol de campiones del món, qui apareix al llistat és la ‘influencer’ Ivana Icardi. Un error garrafal d’un escrit que ve firmat pel president del Consell Superior d’Esports, Víctor Francos.

La resolució firmada el 24 d’agost passat, tot i que publicada aquest dimarts en el BOE, concedeix a les jugadores i tècnics la medalla d’or del Reial Orde del Mèrit Esportiu, amb la clamorosa absència per error de la capitana i futbolista del Reial Madrid.

Al seu lloc, qui apareix és la ‘influencer’ Icardi, germana també de l’actual futbolista del Galatasaray, ex de PSG i Inter, Mauro Icardi. Aquesta és l’única relació amb el futbol d’una dona amb prop d’un milió de seguidors a Instagram i amb passat com a concursant de ‘Supervivientes’.

La resta de noms sí que són correctes, amb la resta de campiones del món presents al llistat, així com el seleccionador Jorge Vilda i els seus ajudants.

Fonts del CSD han reconegut l’«error humà» i han explicat que el Govern «ha iniciat ja el procediment per reparar-lo amb promptitud i així mateix s’ha enviat una carta de disculpes a qui s’hagi vist afectada per aquest error humà, que lamentem profundament».