Úrsula Corberó revela la malaltia que pateix des de petita: "Això no ho he dit mai"

L'actriu s'està mostrat més oberta que mai en les entrevistes de promoció de la sèrie 'El cuerpo en llamas'

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez durant el rodatge de "El cuerpo en llamas"

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez durant el rodatge de "El cuerpo en llamas" / El Periódico

H. M. Z.

Úrsula Corberó s'ha convertit en una de les actrius catalanes més aclamades pel públic general. Després de l'èxit de 'La Casa de Papel', l'artista vallesana protagonitza ara una altra sèrie del moment, 'El cuerpo en llamas', que també es distribueix a través de Netflix. Estrenada aquest setembre, la ficció està basada en un crim real, la mort del policia Pedro Rodríguez, assassinat per qui era la seva parella, Rosa Peral, i l'amant d'aquesta.

La promoció de la sèrie ha dut Corberó a concedir forces entrevistes i en elles ha confessat que va tenir dubtes abans d'acceptar el paper, ja que el cas era molt recent -l'assassinat va tenir lloc l'any 2017-. També ha revelat aspectes de la seva vida privada i ha parlat de temes com la seva relació amb Chino Darín -amb qui fa set anys que té-, dels seus plans de formar una família, i de la malaltia que pateix des que és una nena.

Úrsula Corberó i la seva malaltia òssia

Úrsula Corberó i la seva malaltia òssia / EUROPA PRESS

Al programa d'entrevistes 'La Script' va explicar què va significar per a ella interpretar el paper de Rosa Peral: "Va ser molt intens, tot i que des del principi vaig ser conscient que el que havia de fer per crear el personatge amb més llibertat i sense judicis cap a ella era separar-me radicalment del personatge real”. Per això, la protagonista de 'El Cuerpo en Llamas' admet que posar-se a la pell de Rosa Peral ha estat el paper més difícil dels que ha fet fins ara.

Incidint en la seva vida privada i, responent a una pregunta sobre si era popular a l'escola, Corberó va confessar a la periodista Maria Guerra que té un retard ossi de cinc anys: "A l'escola era molt petita. Això no ho he dit mai. Ara tinc els ossos d'una persona de trenta en comptes dels d'una de trenta-quatre”.

L'actriu va explicar que aquest retard va provocar que la seva primera menstruació es produís als disset anys: "Amb quinze les meves amigues feien servir la talla XS del Bershka i jo estava encara amb la talla 14 del Zara Kids".