La Fundació de l'Hospital de Sant Joan de Déu obre 10 consultoris per reduir les esperes

L'entitat sanitària ha fet una reforma de la plant 0 de l'antiga residència per redistribuir-la amb els nous despatxos

Un dels nous despatxos per ampliar l'atenció mèdica d'especialistes

Un dels nous despatxos per ampliar l'atenció mèdica d'especialistes / FHSJDM

Redacció

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell obre 10 nous consultoris i amplia el nombre de professionals per tal de millorar el servei, que queden ubicats a la planta 0 de l’antiga residència. Es tracta de consultoris de consultes externes, amb l’ampliació de la plantilla de professionals corresponent.

Amb aquests 10 nous espais de consulta mèdica, la FHSJDM considera que aportarà una millor atenció a les persones que s'hi visiten i aspira a poder reduir les llistes d’espera. Per aquest motiu, s’han incorporat especialistes de traumatologia i pneumologia i s’ha ampliat el conveni de col·laboració amb l’Hospital Universitari de Bellvitge, que ja aporta metges especialistes, pel que fa als serveis d’urologia, nefrologia i cirurgia plàstica.

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell és l’hospital de referència de la comarca del Baix Llobregat Nord, amb unapoblació de 163.000 persones, i disposa de l’Hospital Universitari de Bellvitge com a centre de referència.

És una fundació sense ànim de lucre que pertany des del 1986 a la Xarxa Hospitalària d'Utilització Pública, actual SISCAT (Sistema Sanitari Integral d’utilització pública de Catalunya). Com a centre proveïdor del Servei Català de la Salut proporciona cobertura assistencial a les comarques del Baix Llobregat (Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve de Sesrovires); Alt Penedès (Gelida, Sant Llorenç d'Hortons); Anoia (El Bruc, Masquefa) i Vallès Occidental (urbanitzacions de Can Santeugini i Costablanca pertanyents al municipi de Castellbisbal).