Guils rehabilita el camp de futbol d’una urbanització per poder acollir més activitats d'esport i lleure

Amb el recuperat equipament a tocar de Puigcerdà la Cerdanya guanyarà un nou escenari per a campus, oci i torneigs 

El camp de futbol i l’edifici dels vestidors actualment en desús de Puigcerdà Residendial

El camp de futbol i l’edifici dels vestidors actualment en desús de Puigcerdà Residendial / ARXIU PARTICULAR

Miquel Spa

La Cerdanya comptarà amb un nou camp de futbol amb vestidors per acollir no tan sols partits sinó que també activitats d’oci i lleure. Es tracta del camp actualment en desús de Sant Martí d’Aravó situat a l’urbanització Puigcerdà Residencial, al terme municipal de Guils. 

L’Ajuntament de Guils ha rebut una subvenció de 35.000 euros per fer obres a les instal·lacions i tornar a posar a punt un terreny de joc que des de fa anys està en desús. Amb aquest projecte Guils no tan sols guanya un equipament esportiu pels veïns sinó que alhora aporta un nou espai per a l’organització d’activitats molt habituals a la comarca com ara campus esportius, activitats de colònies o torneigs formatius. En aquest sentit, l’equip de govern municipal considera que el camp de futbol pot resultar molt atractiu per a les empreses i entitats de la comarca que necessiten aquest tipus d’equipament per la seva proximitat amb Puigcerdà, de manera que amb tota probabilitat serà un nou element per atraure activitat a Guils. Puigcerdà compta amb dos camps de futbol, el del club local i el del Club Poliesportiu i la resta de la comarca són a Alp, Bellver i Martinet. La urbanització Puigcerdà Residencial, situada al límit dels termes municipals de Guils i Puigcerdà va ser construïda al final del segle passat com un veïnat de segona residència als afores de la capital cerdana. 

L’equip de govern que encapçala l’alcalde Toni Trilles treballa amb la previsió que aquesta instal·lació esportiva pugui estar en marxa durant la primavera de l’any que ve, que és quan s’activen principalment les activitats d’esport i lleure.