La Molina tanca "amb bon gust de boca" després d'haver allargat la temporada per les últimes nevades

Masella mantindrà oberta l'estació d'esquí fins al 14 d'abril i Vall de Núria va tancar el 31 de març com preveia

Esquiadors a La Masella aquest abril de 2024

Esquiadors a La Masella aquest abril de 2024 / ACN

ACN

La temporada d'esquí a les estacions de la Cerdanya s'ha allargat aquest any més del que estava previst gràcies a les últimes nevades. La Molina tanca els remuntadors aquest diumenge, mentre que Masella és l'única estació de Pirineu cerdà que mantindrà les pistes obertes fins al 14 d'abril. "Hem acabat la temporada amb bon gust de boca", explica la responsable comercial de La Molina, Marta Viver, que diu que tot i la poca neu de la temporada, "s'han pogut fer totes les activitats previstes" perquè estan "ben preparats per fabricar neu".

La Molina atura els remuntadors aquest diumenge, després d'haver allargat la temporada d'esquí una setmana més del que estava previst. La responsable comercial de La Molina, Marta Viver, diu que la decisió s'ha pres perquè "l'ambient aquests últims dies ha estat hivernal i ho ha permès". Això, relata, després d'una temporada que ha estat "meteorològicament complicada, amb temperatures extraordinàriament altes pel temps que fa habitualment a La Molina".

Tot i això, Viver recull que l'estació ha pogut mantenir tots els esdeveniments i les curses previstes al llarg de tota la temporada. A més, aquest cap de setmana s'ha pogut celebrar el primer memorial Lluís Breitfuss, pels campionats de Catalunya d'esquí alpí absoluts. En total, La Molina ha organitzat aquest hivern 53 esdeveniments.

La Masella per la seva banda, allargarà encara una setmana més l'obertura de pistes, fins a tancar definitivament el 14 d'abril.