Isabel Morillo és la nova directora d’El Correo de Andalucía

Prensa Ibérica també nomena Mar Vega com a directora comercial, i Raúl Rico com a gerent

Isabel Morillo

Isabel Morillo / EP

Redacció

El grup de comunicació, líder de la informació local i regional a Espanya, ha nomenat Isabel Morillo directora d’El Correo de Andalucía. La periodista, fins ara delegada d’El Periódico de España a Andalusia, assumeix la direcció de l’històric diari que, fundat al 1899, es avui degà de la premsa sevillana i un referent de la informació d’actualitat en aquella comunitat autònoma.  

Isabel Morillo assegura que dirigir El Correo de Andalucía es «el major repte professional» que ha afrontat i representa «una oportunitat d’apostar por la informació rigorosa, plural i independent a Andalusia de la mà d’una empresa editora seria i solvent com Prensa Ibérica».

Llicenciada en Periodisme por la Universitat de Sevilla, Morillo ha desenvolupat la seva carrera professional en diversos mitjans de comunicació d’Andalusia, principalment en premsa. 

Premsa Ibérica, que planteja un ambiciós pla de rellançament de la històrica capçalera, confia la direcció comercial del nou projecte a Mar Vega i la gerència a Raúl Rico.

Delegada comercial del grup de comunicació a Andalusia des de l’any 2021, Mar Vega assumeix a més la responsabilitat com a directora comercial de El Correo de Andalucía. Llicenciada en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Sevilla, és Màster en Digital Business por ESIC i especialista en Inbound Marketing por HubSpot Academy. Té una àmplia experiència en l’àrea comercial en mitjans de comunicació i és una de las professionals que millor coneix el teixit institucional i empresarial d’Andalusia.

Raúl Rico, que és actualment gerente de La Opinión de Málaga i de la planta d’arts gràfiques Corporación Gráfica Penibética, hi suma ara la gerència de El Correo de Andalucía.