Òbit

Mor als 58 anys Ray Stevenson, l’emblemàtic Dragonet a «King Arthur»

L'últim projecte on va aparèixer l'actor, «Ahsoka», s'estrenarà d'aquí a uns mesos

L'actor Ray Stevenson en una imatge d'arxiu

L'actor Ray Stevenson en una imatge d'arxiu

Redacció

L’actor Ray Stevenson, que va protagonitzar pel·lícules com ‘King Arthur’, ‘Thor’ i ‘Punisher’, ha mort als 58 anys, segons ha avançat ‘Variety’.

Stevenson, d’origen irlandès, va començar la seva carrera professional als anys noranta. El seu paper més emblemàtic el va interpretar a la pel·lícula protagonitzada per Clive Owen ‘King Arthur’, en què va interpretar l’inoblidable personatge de Dagonet, un cavaller de la taula rodona corpulent i aspre que dona la vida pels seus companys quan són perseguits pels bàrbars del nord.

El 2008, Stevenson va interpretar Frank Castle a la pel·lícula de Marvel, ‘Punisher: War Zone’, i també va aparèixer a les franquícies de ‘Divergent’ i en la trilogia de ‘Thor’, en què va brillar en la seva última pel·lícula, ‘Thor: Ragnarok’. L'últim projecte en el qual va participar l'artista és l'esperada sèrie de la saga d’Star Wars ‘Ahsoka’, que s'estrenarà d'aquí a uns mesos.

Stevenson estava casat amb una altra actriu reconeguda, Ruth Gemmell, que ara triomfa amb ‘La reina Carlota’ i abans va interpretar el mateix personatge de Violet Bridgerton en les dues primeres temporades de ‘Bridgerton’ a Netflix.