A PLATAFORMES

Netflix estrena la segona temporada de «Heartstopper»

«Heartstopper» indaga en l’amor adolescent | FOTOGRAFIA PROMOCIONAL

«Heartstopper» indaga en l’amor adolescent | FOTOGRAFIA PROMOCIONAL / ACN. BARCELONA

ACN. BARCELONA

Torna l’èxit adolescent «Heartstopper» a Netflix. Des d’ahir ja es pot veure la segona temporada de la sèrie LGTB+ sobre l’amistat i l’amor adolescent basada en la novel·la gràfica d’Alice Oseman. Torna protagonitzada de nou per Kit Connor i Joe Locke. En Nick i en Charlie afronten una nova etapa en la relació mentre que Tara i Darcy s’enfronten a nous desafiaments i Tao i Elle es pregunten si algun dia podran tenir alguna cosa més que una amistat.

Movistar+ estrena la sèrie «Volver a caer». Arriba diumenge la sèrie protagonitzada per Kate del Castillo i Maxi Iglesias, una ficció dramàtica de sis episodis que adapta en clau contemporània el clàssic de Tolstói Anna Karenina situant-lo a Mèxic. La plataforma també estrena documentals: demà, arribaran cinc capítols de BBC Earth: Espiando en el océano, on els robots amb càmeres se submergeixen en les profunditats oceàniques. El mateix dia també arriben Planet Sex con Cara Delevigne i Nicole Kidman, en primera persona.

«Las flores perdidas de Alice Hart» a Prime Vídeo. Avui s’estrena la sèrie Las flores perdidas de Alice Hart. Quan l’Alice de 9 anys perd tràgicament els seus pares en un misteriós incendi marxarà a viure amb la seva àvia en una granja de flors. Allà descobrirà més secrets del seu passat i el de la seva família. A mesura que creix, l’Alice haurà de lluitar per salvar la seva vida contra l’home a qui estima.

La comèdia de true crime a Disney+. Solo asesinatos en el edificio oferirà dimarts la tercera temporada: la sèrie còmica d’assassinats i misteris explica la història de tres desconeguts (Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez) que comparteixen una estranya passió pel true crime i que es veuen envoltats en un cas. El trio utilitzarà els seus coneixements per resoldre el cas mentre graven un pòdcast, però es posaran en perill perquè un dels assassins podria estar vivint més a prop d’ells del que es pensen.

HBO i les estrelles Magic i Bird. La plataforma estrena dilluns la segona temporada de Tiempo de victoria: la dinastia de los Lakers. S’exploren les vides de l’equip de Los Angeles dels anys 80. En concret, entre 1980 i 1984 amb les estrelles de l’època Magic Johnson i Larry Bird.