Aloy demana als manresans actuar d’ambaixadors de la ciutat

L’alcalde destaca que el periodisme «professional i responsable» ajuda a crear opinió i copsar estats d’ànim

Marc Aloy durant la seva intervenció als premis Regió7 | OSCAR BAYONA

Marc Aloy durant la seva intervenció als premis Regió7 | OSCAR BAYONA / j.m. mANRESA

Jordi Morros

Jordi Morros

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy, va fer un repàs a tots els premiats i en va destacar trets en comú en tots ells com vocació, talent, ambició, esforç i actitud. Va repetir en diverses ocasions que la ciutat, el Bages i la Catalunya central s’han de sentir orgullosos de poder comptar amb les persones premiades per Regió7, «que han excel·lit en camps diversos. Ens hi podem emmirallar».

Ja més cap el final, improvisant i sortint del discurs oficial, va assegurar que Manresa té reptes importants, però «se’n surt i se’n sortirà. Siguem més ambaixadors de la nostra ciutat», va demanar.

Aloy va dir que a les administracions «ens toca posar les coses fàcils. En això estem l’Ajuntament, amb eines sempre insuficients, però hi som i hi serem». Va afirmar que cal treballar el dia a dia, però també tenir una visió global per transformar la ciutat i encarar el futur en una bona posició.

De Regió7 va dir que és un mitjà de referència en un món «amb més soroll que mai» en el qual actualment cada cop és més difícil discernir entre la informació fiable i veraç i la que no ho és a causa de les xarxes i la multitud de plataformes existents. Al respecte va manifestar que un «periodisme professional i responsable» com el de Regió7 ajuda a les persones a crear opinió i, fins i tot, a modelar estats d’ànim.