Joan Dausà oferirà al Berguedà un concert en format íntim dins la seva gira de Nadal

El cantant ha inclòs Vilada entre les cites on repassarà el seu cançoner i cantarà nadales

El 20 de gener tancarà tres anys de gira al Palau Sant Jordi amb l'espectacle anomenat La Gran Bogeria

Joan Dausà, en un concert a Manresa

Joan Dausà, en un concert a Manresa / Jordi Biel

ACN

El cantant Joan Dausà oferirà una gira de Nadal arreu del territori amb actuacions íntimes en format de piano i veu, on repassarà el seu cançoner i cantarà nadales i altres singularitats. La primera data anunciada a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona es va exhaurir en 35 minuts. La gira compta amb una segona data a Santa Maria del Mar i passarà per Vilada, Salou, Reus, Sabadell i Figueres.

Al Berguedà, el concert tindrà lloc el 8 de desembre, als Pins del Metge de Vilada, a partir de les 17 h. Les entrades es posen a la venda aquest dimecres al web de l’artista. Dausà també ha anunciat que està preparant una nova cançó inspirada en la festivitat del Nadal que es publicarà properament i que es podrà escoltar en directe durant la gira.

Fa tres anys que el seu tradicional concert de Nadal es realitzava només a Barcelona i el cantant ha decidit actuar també arreu del territori.

Després d'aquests concerts de Nadal, el 20 de gener, Dausà tancarà tres anys de gira al Palau Sant Jordi amb l'espectacle anomenat La Gran Bogeria. En l'actualitat ja s'han venut més de 12.000 entrades. Després d'aquest concert l'artista iniciarà un temps de descans per poder preparar noves cançons de cara al 2025.