Els Carlins obren aquest dijous la venda d’entrades d’Els Pastorets, que tindran sis funcions

L'entitat programa una representació més de l'espectacle nadalenc, que es podrà veure del 26 de desembre al 7 de gener

Representació d'Els Pastorets a la Sala Els Carlins, el Nadal passat

Representació d'Els Pastorets a la Sala Els Carlins, el Nadal passat / Jordi Biel

Redacció

La primera representació coneguda dels Pastorets al teatre de la Juventud Carlista Manresana, actual Sala Els Carlins, va ser el dia de Nadal de 1910. Una tradició més que centenària, només interrompuda per la Guerra Civil, que tornarà de nou a l’escenari del carrer Sabateria amb sis representacions d’Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, del 26 de desembre al 7 de gener.

L’entitat ha apostat per fer una funció més que l’any passat per l’elevada ocupació de la sala en les representacions del Nadal passat. Després d’uns anys de canvis, es manté la proposta escènica i el gruix de l’elenc amb alguna cara nova en un repartiment de 40 intèrprets.

Des d’avui, les entrades es poden adquirir a través del web entrades.elscarlins.cat. També es podran comprar presencialment a Els Carlins els dies 14, 21 i 28 de desembre de 18 a 20h.

Les dates de funcions són el 26, 29 i 30 de desembre i l’1, 6 i 7 de gener, a les 18h. L’espectacle es representarà a Els Carlins, situat al carrer Sabateria, 3-5, a Manresa. L’obra tindrà una durada d’uns 120 minuts sense entreacte