La Sagrada Família s’omple en la missa criolla benèfica impulsada per sor Lucía

L'acte va comptar amb les actuacions de David Bisbal i Pasión Vega

Sor Lucía Caram a la missa criolla benèfica a la Sagrada Família aquest dimarts

Sor Lucía Caram a la missa criolla benèfica a la Sagrada Família aquest dimarts / Enric Fontcuberta

Redacció

Els cantants David Bisbal i Pasión Vega, amb el cor del Conservatori del Liceu, van protagonitzar, ahir al vespre, en una basílica de la Sagrada Família de Barcelona plena, la primera missa criolla benèfica. Organitzada per la monja argentina establerta al convent de Santa Clara de Manresa Lucía Caram conjuntament amb l’empresari Enrique Tomás, va servir per recaptar fons per a Ucraïna. Hi van assistir la ministra de Defensa, Margarita Robles, i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.

L’objectiu de l’acte va ser recaptar diners per construir i equipar un nou hospital de campanya a Ucraïna, alhora que també va servir per commemorar el desè aniversari del pontificat del papa Francesc, amb qui sor Lucía té molta amistat, que en el seu dia va beneir la missa en una visita dels seus impulsors al Vaticà.

La celebració, on van assistir ucraïnesos ferits de guerra, va ser un clam per la pau, amb un missatge final gravat del Sant Pare i les intervencions de Tomás i de Caram, que tenen previst celebrar un esdeveniment anual per recaptar fons per a projectes humanitaris.