Carles Cases presenta a Manresa el disc "Música per a Ventura Pons"

El compositor, en format quartet, oferirà un tastet del disc el dimecres 13 de març al Multicinemes Bages Centre

El músic sallentí homenatja el desaparegut cineasta amb un treball que va sortir al mercat a finals de gener

El disc reuneix per primer cop una selecció de temes de bandes sonores d'un director amb qui va treballar dues dècades

Ventura Pons i Carles Cases, el 2019

Ventura Pons i Carles Cases, el 2019 / Marta Pich

Susana Paz

Susana Paz

La Sala 1 dels Multicinemes Bages Centre (Camí dels Trullols, s/n) acollirà el pròxim 13 de març la presentació del disc Música per a Ventura Pons, del compositor sallentí Carles Cases.

L'acte començarà a 2/4 de 9 del vespre amb una breu presentació i tot seguit hi haurà un tastet d'aquest nou treball amb Carles Cases (piano), Alberto Reguera (violí), Sveta Trushka (violoncel) i Manel Fortià (contrabaix). Es podran escoltar composicions de bandes sonores de pel·lícules com El perquè de tot plegat, Amic/Amat o Actrius. Durant l'actuació es projectaran imatges d'aquestes pel·lícules.

L'entrada és gratuïta, però cal confirmar assistència escrivint a management@carlescases.com o trucant al telèfon 609 33 75 33.

Música per a Ventura Pons és un disc que recopila una selecció de versions originals de les bandes sonores per a pel·lícules que Carles Cases va compondre per a Ventura Pons entre 1991 i 2011, un homenatge al director català, que va morir el passat mes de gener. De les trenta-tres pel·lícules que va dirigir el cineasta, Carles Cases va signar la música per a setze films, un cas pràcticament únic. Aquest disc resumeix aquests vint anys en setze temes que pertanyen a onze pel·lícules diferents.