L'homenatge teatral a Lluís Calderer es veurà a la Plana de l'Om

L'obra "Màscares" es va estrenar el desembre de l'any passat al Globus i el 5 de maig es tornarà a representar per homenatjar la figura del manresà, que va morir el 2020

Lluís Calderer, en una imatge de fa quinze anys

Lluís Calderer, en una imatge de fa quinze anys / ARXIU/SALVADOR REDÓ

Toni Mata i Riu

Toni Mata i Riu

El col·lectiu Faig Teatre representarà l'obra Màscares, amb textos de Lluís Calderer (1944-2020), a l'Espai Plana de l'Om de Manresa el pròxim 5 de maig. El muntatge, concebut com a lectura dramatitzada, es va estrenar el 13 de desembre de l'any passat al Globus Bar, en el marc del programa d'actes que es van organitzar per retre memòria a la seva figura i la trajectòria que va dur a terme en el món de les lletres i la cultura.

La funció tindrà lloc a les 12 h amb la participació de Teti Canal, Mireia Cirera, Pep Garcia-Pascual, Jaume Huch i Anna Selga. La lectura va a càrrec de la Companyia del Teatre dels Somnis amb dramatúrgia i direcció de Faig Teatre, grup que Calderer va impulsar i del qual en va ser director. El 7 de maig, el manresà hauria fet 80 anys.

Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir a les taquilles del Kursaal i a la pàgina web www.kursaal.cat.