Tadeu Jones prepara la seva tornada als cinemes amb la quarta part de la saga

La nova pel·lícula dirigida per Enrique Gato s’estrenarà a les sales el 26 d’agost de 2026

Tadeu Jones i la mòmia 'Ra Ahmon Ah', a la tercera entrega de Tadeu Jones

Tadeu Jones i la mòmia 'Ra Ahmon Ah', a la tercera entrega de Tadeu Jones / ARXIU/ACN

ACN

El popular arqueòleg Tadeu Jones prepara la seva tornada als cinemes amb la quarta part de la saga. La nova pel·lícula, amb coproducció catalana i dirigida per Enrique Gato, s’estrenarà a les sales el 26 d’agost de 2026. A través d’un comunicat, Gato ha destacat que la quarta part de la saga suposa el repte més gran fins a la data amb “el guió més divertit” que han escrit i fent viure als personatges una aventura diferent on viatjaran a través del temps. Els tres primers films de Tadeu Jones han acumulat una recaptació de 47 milions d’euros, vuit milions d’espectadors i una taquilla a tot el món de més de 120 milions de dòlars.

Gato ha apuntat que tots els personatges viatjaran al passat en el nou llargmetratge i hauran d’aconseguir tornar al present per evitar que el món deixi de ser tal com el coneixem avui.

El nou film de Tadeu Jones ja ha iniciat la seva fase de pre-producció de la mà de Telecinco Cinema, Lightbox Animation Studios, Ikiru Films, Anangu Grup i TadeoFilms AIE amb la participació de Mediaset España, Movistar Plus+, Mediterráneo Mediaset España Group, amb el finançament de l’ICAA.

TEMES