Una empresa de Múrcia rep trucades perquè el seu número apareix a ‘Los Simpson’

La gent els pregunta per Spring Escudo perquè el seu número de mòbil va aparèixer en un capítol de la sèrie

L’empleada i responsable de la línia de telèfon de l’empresa, InnaTic, Alicia Manzanares

L’empleada i responsable de la línia de telèfon de l’empresa, InnaTic, Alicia Manzanares

EFE

L’empresa de telecomunicacions InnaTic, d’Alcantarilla (Múrcia), rep trucades i missatges de WhatsApp en els quals es pregunta per ‘Spring Escudo’ perquè el seu número de mòbil va aparèixer en un capítol de ‘Los Simpson’ emès per primera vegada a Espanya fa 21 anys.

Es tracta de l’episodi 22 de la temporada 13, titulat «Papá tiene una placa nueva», en el qual Homer Simpson crea la seva pròpia patrulla de seguretat ciutadana anomenada ‘Spring Escudo’ i la publicita a la televisió amb el número de telèfon que té la companyia murciana a excepció de l’últim 2.

L’empleada i responsable de la línia de telèfon de l’empresa, InnaTic, Alicia Manzanares, mostra un missatge de WhatsApp on es pregunta per ‘Spring Escudo’, de ‘Los Simpson’. 

La primera vegada, el 2021

En declaracions a Efe, l’empleada i responsable de la línia, Alicia Manzanares, ha explicat que el primer missatge de WhatsApp el va rebre el 2021 i en aquest se li preguntava «per alguna cosa que no tenia ni idea del que era», de manera que va decidir no fer-li cas.

No va ser fins al gener del 2022, després de diverses trucades i missatges demanant ajuda a Spring Escudo, quan un número desconegut la va avisar que compartia línia telefònica amb un servei de vigilància ciutadana que sortia a ‘Los Simpson’, facilitant-li el nom del capítol.

Així, entre les bromes i els avisos rebuts, Manzanares ha destacat una trucada anònima que li va aconsellar conservar el número «com si fos or perquè apareix en la millor sèrie de televisió de la història».