Laura Rosel: "M'han canviat la cadira. Bé, més aviat me l'han tret"

La periodista parla per primera vegada després d'anunciar-se que la temporada vinent no continuarà al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio

Redacció

En la seva primera intervenció radiofònica després de saber-se que no continuarà al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio', la periodista Laura Rosel ha encarat el seu acomiadament de forma directa i franca: "M'han canviat la cadira. Bé, més aviat me l'han tret", ha dit només començar el programa d'aquest dimarts al matí.

Ahir, Catalunya Ràdio va anunciar a través d'un comunicat que Ricard Ustrell substituirà Rosel al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio' a partir del 4 de setembre. El director de l'emissora pública catalana, Jordi Borda, també es va reunir amb els treballadors passada l’1 del migdia per anunciar-los la decisió de cara la pròxima temporada. Ustrell, fins ara director de ‘Col·lapse’ a TV3, tornarà a Catalunya Ràdio on va dirigir ‘El suplement’, entre el 2014 i 2018.

Rosel, que era la responsable d'El matí de Catalunya Ràdio des del 31 d’agost del 2020, ha aprofitat una pregunta d'un col·laborador només arrencar el programa d'avui. Davant la confessió de la presentadora i el seu "m'han canviat la cadira. Bé, més aviat me l'han tret", la resta de companys han respost amb un "ui!".

La incorporació d'Ustrell al capdavant del programa insígnia de la ràdio nacional de Catalunya respon a “la voluntat de la direcció de renovar la graella i donar un nou impuls a l’oferta de continguts de l’emissora pública per fer-la més competitiva”, han destacat des de la CCMA en un comunicat. Ustrell, de 32 anys, serà el periodista més jove que ha assumit el repte de liderar el programa més important de Catalunya Ràdio, amb “l’objectiu de competir amb rigor, originalitat i excel·lència” i “sumar talent jove a l’experiència de l’equip humà de Catalunya Ràdio, amb la responsabilitat i l’orgull de reivindicar l’origen i els valors de l’emissora”.

En el seu comunicat d'ahir, des de la Direcció de Catalunya Ràdio es va agrair a Laura Rosel la professionalitat demostrada aquestes darreres tres temporades liderant ‘El matí de Catalunya Ràdio’.