«El foraster» estrena una nova temporada visitant Camprodon

El programa conduït per l’actor i humorista Quim Masferrer torna aquesta nit a TV3

Quim Masferrer en una imatge del programa «El foraster» | CCMA

Quim Masferrer en una imatge del programa «El foraster» | CCMA / ddg. girona

Redacció

El programa El foraster presentat per Quim Masferrer a TV3 torna aquesta nit de dilluns, a partir de les 22.05 h, amb una nova temporada. L’actor i comunicador continuarà recorrent tots els racons de Catalunya per conèixer les històries dels habitants d’alguns dels pobles més emblemàtics.

La primera parada de la nova entrega serà Camprodon (Ripollès), un dels llocs més famosos i visitats de Catalunya. El comunicador descobrirà la recepta secreta de les galetes i la relació entre els locals i els principals turistes que acudeixen a la localitat: els barcelonins.

Masferrer també recorrerà les Valls d’Àneu (Pallars Sobirà), on visitarà llocs com ara el parc nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici, i el port de la Bonaigua. Durant la visita al Bruc (Anoia), el presentador escalarà una de les mítiques agulles de Montserrat, on reviurà la llegenda del Timbaler del Bruc.

La nova temporada també viatjarà a la costa, en concret a Sant Pere Pescador (Alt Empordà), als voltants del riu més llarg i cabalós del país a Xerta (Baix Ebre), descobrirà l’oli de Granadella (les Garrigues) i recorrerà el congost de Fraguerau, a Ulldemolins (Priorat). Finalment, El foraster visitarà per primer cop la nova comarca del Lluçanès.