Telecinco recupera la crònica rosa amb Santi Acosta al capdavant

La cadena estrena demà a la nit «De viernes», un format que en el seu primer lliurament parlarà de Bárbara Rey i entrevistarà Joana Sanz

Santi Acosta i Bea Archidona, presentadors del programa 'De viernes'

Santi Acosta i Bea Archidona, presentadors del programa 'De viernes' / MEDIASET

Inés Álvarez

Telecinco recupera la crònica rosa i la xafarderia al prime time de divendres, que havia perdut després de ser fulminat al setembre, al cap de poques setmanes de la seva estrena, La última noche de Sandra Barneda, espai aquest que havia vingut a substituir al veterà Deluxe, una altra víctima de la profunda remodelació patida aquests últims mesos a la cadena per superar la seva crisi. La seva nova proposta és De viernes, que estrena demà, a les 22.00 hores.

Al capdavant de l’espai hi haurà Santi Acosta i Bea Archidona. Acosta és un professional reconegut en el gènere en encarregar-se a Telecinco, a l’inici dels anys 2000 i fins a la seva cancel·lació el 2006 de l’exitós espai Salsa rosa. Després es posaria al capdavant de Sábado dolce vita i Enemigos íntimos en aquesta cadena, de la qual no s’ha deslligat, ja que ha realitzat algunes entrevistes, com la de Juan Luis Muñoz i Ana Obregón. Archidona és periodista de confiança d’Ana Rosa Quintana, des que va arribar a El programa de Ana Rosa el 2015. Tant que la va substituir el passat agost, amb El programa del verano, abans de ser cancel·lat inesperadament, i l’ha acompanyat a les tardes al seu recent TardeAR. Prèviament, al juliol, havia estat la substituta de Joaquín Prat al capdavant de Ya es Mediodía, espai aquest que també es va donar per finalitzat aquest mes de setembre.

El nou espai arrencarà parlant de Bárbara Rey, que serà la protagonista principal. També comptarà amb el testimoni de Joana Sanz, esposa del futbolista Dani Alves, que s’asseurà per primera vegada en un plató per parlar de com ha viscut aquest darrer any, després de ser acusat el seu marit de violació i ingressar a la presó, i quina és la seva relació actual. El programa, realitzat en col·laboració amb Producciones Mandarina, buscarà oferir un relat renovat de la crònica social amb tres seccions: una entrevista a un destacat personatge del cor; una gran exclusiva a El Scoop i un homenatge a mítics actors i cantants i noms inoblidables de l’entreteniment a El tributo.