Marta Flich presentarà la segona edició de «GH Dúo»

La versió per a parelles del famós ‘reality’ tornarà a Telecinco el pròxim 11 de gener amb la copresentadora de «Todo es mentira» al capdavant

Marta Flich es posarà al capdavant de «Gran Hermano Dúo» | MEDIASET ESPAÑA

Marta Flich es posarà al capdavant de «Gran Hermano Dúo» | MEDIASET ESPAÑA / ricky garcía. madrid

Ricky García

Gran Hermano VIP acaba aquest dijous la seva vuitena edició, però Telecinco no es quedarà sense reality a partir del gener. La cadena del grup Mediaset España treballa a ple rendiment en la posada en marxa de la segona edició de GH Duo, la versió per parelles, que estarà presentada per Marta Flich, segons informa el portal YoTele del diari El Periódico, del mateix grup que aquet diari.

D’aquesta manera, es mantindrà al capdavant del concurs de vida en directe a la cadena de Mediaset, després de la seva experiència durant tot aquest trimestre. Els directius han valorat positivament el treball de la copresentadora de Todo es mentira, programa de Cuatro que ha compaginat amb el concurs de telerealitat, premiant així la periodista amb la seva continuïtat.

En un context més que complicat, la producció de Zeppelin TV (Banijay Iberia) ha aconseguit incrementar la seva audiència amb el pas de les setmanes i mantenir-se sempre per sobre de la mitjana de la cadena (al voltant del 12% de quota de pantalla de mitjana ) superant l’oferta d’Antena 3 (Joaquín, el Novato). Tot i això, no ha pogut fer front a Masterchef Celebrity a La 1 de TVE.

El paper de Ion Aramendi

Segons la informació del portal YoTele d’El Periódico de Catalunya, el retorn de GH Dúo ja té data d’estrena: el dijous 11 de gener. Tot fa indicar que Ion Aramendi també seguirà al capdavant del debat dels diumenges, si bé aquest aspecte no està tancat encara al 100%. En el pròxims dies es començaran a conèixer els noms dels primers concursants d’aquesta nova edició del reality show més popular de Telecinco. Els primers rumors apunten com a possible concursant a Elena Rodríguez, mare d’Adara Molinero.

Mentrestant aquesta nit, Telecinco celebrarà la gran final de GH VIP, que després de l’expulsió de Carmen Alcayde i Michael Terlizzi, va coronar Albert Infante, Laura Bozzo, Luitingo i Naomi com els quatre finalistes de la vuitena edició del reality.