Els dards de Sofia Vergara a Pablo Motos a 'El Hormiguero': "Fes preguntes més precises"

L'actriu va visitar el programa d'Antena 3 per promocionar 'Griselda', la nova sèrie de Netflix produïda per ella mateixa en la qual dóna vida a Griselda Blanco

Sofía Vergara a 'El Hormiguero'.

Sofía Vergara a 'El Hormiguero'. / Antena 3

Yotele

Sofia Vergara és de visita a Espanya per promocionar 'Griselda', la nova sèrie de Netflix produïda per ella mateixa en la qual dóna vida a Griselda Blanco, creadora d'un dels càrtels més productius de la història. La popular actriu va fer ahir a la nit una parada a 'El Hormiguero', on va protagonitzar una entrevista molt comentada a les xarxes socials pels seus continus dards a Pablo Motos.

Minuts després de rebre l'actriu a plató, el presentador d'Antena 3 va començar la conversa fent referència a una frase de Pablo Escobar que apareix al principi de la sèrie: "L'únic home a qui he tingut por és una dona, Griselda Marcos ". Un error que Vergara no va passar per alt: "Realment ella no es diu Griselda Marcos, es diu Griselda Blanco".

I, sense temps per refer-se, l'actriu va llançar un altre punyal a Motos, qui havia assegurat davant l'audiència que havia vist tota la nova sèrie, des del principi fins al final. "Segur que s'ha mirat la sèrie sencera... Sabia que t'enxamparia! Això et passa per mentider".

Ja centrats en l'entrevista, el presentador va preguntar a Vergara pel canvi de registre, ja que durant més de deu anys va protagonitzar la comèdia 'Modern Family' donant vida a la carismàtica Gloria Pritchett. “Va ser difícil perquè mai havia actuat ni en espanyol ni fent res seriós, amb drama. Jo era d'acudits, comèdia... A 'Modern Family' me n'anava a casa feliç de la vida. Estava hores al set, però estava divertint-me amb els meus amics", va començar a relatar l'actriu per afegir una confessió seguidament: "A Griselda, no. Havia de matar, moure coca, aprendre a fumar, dur un nas de plàstic... Tot era un malson". En aquest punt, Pablo Motos es va queixar que Vergara havia esmentat aspectes que volia tractar més endavant: "En prenc nota perquè crec que ha respost tota l'entrevista. Fumar, nas de plàstic... M'encanta tot, ara hi entrem". Ella, el va rebatre: "Fes preguntes més precises si no vols que et contesti genèricament".

Més endavant, la colombiana va explicar un dels seus principals objectius un cop va saber que interpretaria Griselda Blanco: "El que volia era que la gent s'oblidés que era Sofia Vergara o Gloria Pritchett, el meu personatge a Modern Family". Motos la va tallar en aquell instant per burlar-se de la seva pronunciació, comentari que va cridar l'atenció de la seva convidada, ja que parla perfectament en anglès: "Ho dic malament? Parles millor anglès que jo?", li va preguntar al presentador per, tot seguit, llançar una sèrie de preguntes: "Quantes nominacions a l'Emmy tens tu als Estats Units? Quantes vegades et van nominar als Golden Globes?". "Ara ja se m'ha oblidat la pregunta que em vas fer", es va queixar Vergara.

Al tram final de l'entrevista, Vergara va confessar la seva addicció al dolç i Motos li va prometre que li enviaria "una xocolata bonissima". Quan ella es va assabentar que no en tenia una mostra al plató, va aprofitar per llançar-li un altre dard: "No en tens aquí? Llavors, què menges quan ets allà darrere pallassejant? Saben que va a molestar els convidats allà al darrere?", va deixar caure l'actriu.