Pablo Motos, als qui el critíquen: "En l'èxit, és inevitable un efecte secundari, que és l'enveja"

El presentador va llançar ahir des d'El Hormiguero un missatge als seus 'haters', a qui considera "assetjadors"

La xarxa va plena de comentaris i bromes pels dards que el comunicador va rebre durant l'entrevista a Sofia Vergara

Pablo Motos

Pablo Motos / Antena 3

Yotele

Pablo Motos és a l'ull de l'huracà des de la visita de Sofia Vergara a El Hormiguero d'Antena 3, una entrevista que ha fet la volta al món pels dards que l'actriu va llançar al presentador. Les xarxes socials s'han omplert de comentaris i vídeos i el comunicador hi ha volgut fer front. Acostumat a veure's envoltat de polèmiques, Motos va aprofitar el programa d'anit per enviar un missatge a qui considera haters seus, tot i que no va fer referència explícita a les crítiques que ha rebut aquests darrers dies.

"En l'èxit, és inevitable un efecte secundari, que és l'enveja. Aleshores, apareixen els haters, que com més èxit tens, més pugen", va comentar el presentador d'Antena 3 coincidint amb la visita del cantant Saiko a El Hormiguero. De fet, per uns moments, Motos va deixar de banda l'entrevistat per posar el focus en un assumpte que, a jutjar per les seves paraules, semblava afectar-lo en primera persona: "No ho dic amb ànim de provocar, però és un pèl hipòcrita que les mateixes persones que són molt sensibles amb els col·lectius marginats i amb la salut mental i amb el canvi climàtic, deu minuts després estiguin intentant destruir una persona. Pel seu físic, pel seu èxit o per una frase que ha dit”.

"Ho dic de tot cor, jo crec que no s'adonen que provoquen coses força més greus del que es pensen quan teclegen, perquè provoquen depressions, suïcidis en gent jove, que no és cap broma", va continuar dient el presentador.

A més, va assegurar que un psicòleg li va donar una explicació sobre els haters, a qui prefereix referir-se amb un altre terme: "A mi m'agrada anomenar-los clarament. No vull provocar, però el nom és assetjador o assetjadora". Segons ell, aquest suposat expert li va comentar que les persones que critíquen a les xarxes socials tenen "manca d'autoestima i enveja". "Seria interessant que li donessin una volta. Que intentessin ser feliços per utilitzar la seva energia a no fotre els altres, hi sortiríem tots guanyant". "No ho dic amb ànim de provocar, encara que segurament provocarà", va concloure.