Crazy Day Factory, la botiga física per comprar devolucions d'Amazon des d'1 euro

Els preus dels productes varien en funció del dia de la setmana i van des d'1 euro fins als 15

Una de les botigues de Crazy Day Factory

Una de les botigues de Crazy Day Factory / Crazy Day Factory

EFE

En temps d'inflació i crisi de preus, aprofitar els descomptes i ofertes és clau per estalviar diners en les nostres compres. Habitualment, Internet ofereix autèntiques gangues i existeixen certs productes que durant cert temps es troben a preus molt reduïts. No obstant això, des de no fa massa, alguns gegants del comerç en línia també han fet el pas al comerç físic.

I és que les devolucions d'Amazon tenen nous espais on vendre's a Espanya i estan tenint una molt bona acollida entre el públic. Parlem de les botigues Crazy Day Factory, una nova cadena on els clients poden adquirir devolucions del gegant del comerç electrònic per preus molt baixos. El model de negoci és tan senzill com efectiu: "Crazy Day Factory" compra en grans quanitats artícles retornats a Amazon i després els reven en les seves botigues a un preu més atractius.

La primera botiga Crazy Day Factory va obrir les portes a Leganés, a uns minuts de Madrid. Fins allà es van desplaçar milers de persones de moltes parts del país per intentar obtenir les millors gangues.

Aquests són els preus de cada dia

'Crazy Day Factory' ha seguit els passos d'AliExpress, que ja ho havia fet amb les botigues Plaza. Amb aquests dos establiments, els clients poden trobar productes retornats i recondicionats a preus molt baixos. Aquests varien depenent del dia de la setmana.

  • Dilluns: tots els productes, a 8 euros.
  • Dimarts: l'estoc, a 5 euros.
  • Dimecres: cada producte té un preu de 3 euros.
  • Dijous: cada cosa es podrà comprar per un únic euro.
  • Divendres: es venen a 15 euros, ja que és el dia en el qual es renoven les prestatgeries.
  • Dissabte: tots els productes, a 12 euros.
  • Diumenge: el preu de cada cosa, a 10 euros.

L'estratègia per aconseguir els millors preus

Aquestes botigues de devolucions són una autèntica bogeria perquè els clients acostumen a arrasar ràpidament amb els productes que consideren millors. No obstant això, tenir el cap fred i elaborar una estratègia pot ajudar a aconseguir els millors productes al millor preu.

I és que un producte que es reposa el divendres es pot adquirir per 15 euros. Tot i que ja suposi una rebaixa substancial, el client haurà de decidir si deixar-lo a la prestatgeria i tornar uns dies més tard per aconseguir una rebaixa més gran. Per exemple, obtenir-ho el dimarts, a 5 euros. Aquesta estratègia té un risc important, ja que per estalviar 10 euros més es podria perdre el producte en haver-lo comprat un altre client uns dies abans.

El truc d'aquestes botigues

Trobar aquestes ofertes és possible, però no és fàcil, ja que a aquests establiments acudeixen professionals de la revenda, que es fan amb molts articles que posteriorment revenen a preus més elevats en pàgines com Wallapop o Ebay.

A més, no esperis trobar articles de luxe, com mòbils o televisors. Es pot obtenir un gran benefici i molts productes tenen una rebaixa important, però no podràs estalviar-te milers d'euros.

Malgrat això, un dels punts a favor serà el divertit moment de rebuscar, obrir caixes i desordenar encara més el complet desordre que regna a la botiga per trobar un producte interessant i a un preu reduït.