Grup 365 Obrador obre una fleca amb cafeteria al carrer d'Àngel Guimerà

La cadena fundada el 2000 a Barcelona acaba d'inaugurar un establiment de 140 metres al xamfrà que toca el carrer de Casanova

Primer establiment de la cadena de cafeteries i fleques 365 Obrador al centre de Manresa

Primer establiment de la cadena de cafeteries i fleques 365 Obrador al centre de Manresa / NAL3 Comunicació

Redacció

La cadena de fleques i cafeteries 365 Obrador continua el procés d'expansió a la província de Barcelona amb l'obertura d'un nou obrador ubicat al carrer Àngel Guimerà de Manresa, fent xamfrà amb el carrer Casanova. L'elecció d'aquest espai al centre de la capital del Bages respon, diu l'empresa, "a l’objectiu d’apropar-se als barris per oferir serveis de restauració als veïns de la zona garantint una perfecta relació qualitat- preu apta per a totes les butxaques".

Fundada l'any 2000, fins ara 365 Obrador no tenia presència al Bages. Hi aterra amb un establiment de 140 metres quadrats distribuïts en taulell de venda i atenció al públic i espai de restauració. A tot Catalunya, el grup té 69 botigues pròpies, 98 de franquiciades i l'obrador central, i té uns 1250 treballadors.

En paraules de Juan Antonio Tena, president de la companyia, "estem molt feliços d’obrir el primer establiment a Manresa, ens sembla una ciutat que convergeix perfectament amb els nostres valors i proximitat i, tot i que encara estem familiaritzant-nos amb l’entorn, estem segurs que obrirem més botigues a la ciutat."

Grup 365 Obrador disposa de dos models de negoci: botigues de pa amb cafeteria que es proveeixen de l'obrador central que l'empresa té a L'Hospitalet de Llobregat i establiments amb obrador propi des d'on s'elaboren els productes cada dia.