El celler manresà Oller del Mas commemora el 20è aniversari

Discursos, música i diverses activitats omplen una vetllada amb gairebé 500 assistents

Sopar a l’Oller del Mas | OLLER DEL MAS

Sopar a l’Oller del Mas | OLLER DEL MAS / Redacció. Manresa

Redacció. Manresa

El celler bagenc Oller del Mas va commemorar dilluns el seu vintè aniversari acompanyat de gairebé 500 restauradors i amics.

La celebració va incloure discursos i diverses activitats, entre d’altres, un tast a cegues per parelles, que celebrava la 5a edició i en van competir 30 parelles amb 4 vins de tot el món. El jurat va ser format per Agustí Torelló, Frank Margenat, Anna Vicens, Carles Muray i Josep Pelegrín i l’escenari va ser el celler de barriques.

Un total de 465 assistents van assistir al sopar en un pati del Castell il·luminat i amb música en directe. L’àpat va començar amb un aperitiu gastronòmic. Seguidament Frank Margenat, propietari del celler, va donar el tret de sortida al segon plat amb un discurs d’agraïment als assistents per la seva confiança. Per la seva banda, l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, va concloure amb un discurs en què va destacar la implicació del celler bagenc amb el territori i va manifestar l’agraïment de la ciutat de Manresa a Margenat i la seva família per la seva tasca de tots aquests anys.

La nit també va oferir sorpreses, com la presència del mag Joaquin Matas, finalista de Got talent. La celebració va incloure un homenatge dels treballadors del celler a Frank Margenat. Un discjòquei va tancar la festa.