L’equip bagenc de BNI Nordic es presenta aquest dijous al Mas de la Sala de Sallent

L’acte de l’organització de networking acollirà una ponència de l’emprenedor Josep Coll  

L'emprenedor Josep Coll, ponent de l'acte de l’equip bagenc de BNI Nordic

L'emprenedor Josep Coll, ponent de l'acte de l’equip bagenc de BNI Nordic / Arxiu/Nart Concept

Redacció

El grup del Bages de BNI Nordic, organització de networking per establir contactes i fer negocis d’àmbit global, es presenta a la comarca en un acte aquest dijous, 28 de setembre, a les 8 del matí al Mas de Sala de Sallent. La presentació inclourà una ponència de Josep Coll, advocat i emprenedor fundador de Red Points i cofundador i co-ceo de Repscan.

Aquesta iniciativa és present a Catalunya Central des de fa tres anys i compta amb una xarxa de més de 50 empreses i autònoms que es reuneixen setmanalment i intercanvien negocis i clients entre ells, a més de coneixement i experiència, segons informa el grup.

L’equip bagenc, amb una vintena de membres, vol donar a conèixer l’associació de networking, amb presència a 74 països i que a Espanya té més de 9.200 participants de petites, mitjanes i grans empreses. Igualada també disposa d’un grup amb una cinquantena de membres.  

«Els membres de la xarxa són professionals de negocis que s'ajuden mútuament a fer créixer els seus negocis a través del seu compromís amb el nostre valor central principal ‘Givers Gain’ (Els donants hi guanyen)», expliquen membres de l’organització bagenca. 

Les inscripcions a l'acte es poden fer a l'enllaç https://bit.ly/3Zhsbh4