El grup del Bages de BNI Nordic, organització de networking per establir contactes i fer negocis d’àmbit global, es presenta a la comarca en un acte aquest dijous, 28 de setembre, a les 8 del matí al Mas de Sala de Sallent. La presentació inclourà una ponència de Josep Coll, advocat i emprenedor fundador de Red Points i cofundador i co-ceo de Repscan.

Aquesta iniciativa és present a Catalunya Central des de fa tres anys i compta amb una xarxa de més de 50 empreses i autònoms que es reuneixen setmanalment i intercanvien negocis i clients entre ells, a més de coneixement i experiència, segons informa el grup.

L’equip bagenc, amb una vintena de membres, vol donar a conèixer l’associació de networking, amb presència a 74 països i que a Espanya té més de 9.200 participants de petites, mitjanes i grans empreses. Igualada també disposa d’un grup amb una cinquantena de membres.  

«Els membres de la xarxa són professionals de negocis que s'ajuden mútuament a fer créixer els seus negocis a través del seu compromís amb el nostre valor central principal ‘Givers Gain’ (Els donants hi guanyen)», expliquen membres de l’organització bagenca. 

Les inscripcions a l'acte es poden fer a l'enllaç https://bit.ly/3Zhsbh4