El Mas Pubill organitza aquest dissabte la “Liada Parda Day”

La jornada de portes obertes vol donar a conèixer l’espai de Castellfollit del Boix

Mas Pubill de Castellfollit del Boix

Mas Pubill de Castellfollit del Boix / Mas Pubill

Redacció

El Mas Pubill de Castellfollit del Boix organitza aquest dissabte a les 15 hores la “Liada Party Day”, una jornada de portes obertes amb tallers, tast de vins, xerrades i diverses activitats. 

L’objectiu dels seus responsables és mostrar els serveis que ofereixen per a celebracions i casaments i l’espai on es poden dur a terme. 

La jornada inclou una visita al projecte de celler Entrebosc i un tast de vins; un tastet de menjar a càrrec de Càtering Singular; una demostració de pentinat a càrrec de Lorena Estilistes i maquillatge i visatgisme dut a terme per Sílvia Giralt. 

L’acte també acull la xerrada “No és un paripé, és la vostra cerimònia”, d’Albert Garcia, i la col·laboració del DJ La Pajarita Sound i el grup Harmonics. Finalment, hi haurà una desfilada de vestits de núvia de Heny Zegarra, i per cloure la jornada hi haurà xocolata amb xurros per a tots els assistents. 

L’entrada és gratuïta, però requereix confirmar l’assistència en el formulari d’inscripció a https://maspubillshowroom.com/ o a l’Instagram @mas_pubill .