Coneix els TIPS per fer les millors compres en el Black Friday

Compte amb els fraus: descomptes falsos

Black Friday 2023

Black Friday 2023 / freepik

Demà, 24 de novembre, és el gran dia: "el Black Friday" (divendres negre). Per fi, després d'unes setmanes escoltant la mateixa paraula, ha arribat el gran moment de fer les millors compres abans de Nadal. Durant aquesta setmana hem pogut gaudir de diversos descomptes en comerços perquè s'ha celebrat "la Setmana del Black Friday", però demà és el millor dia per comprar. Et deixem els millors tips per aconseguir fer les millors compres en aquest dia tan especial.

Els tips per fer una gran compra en el "Black Friday"

  • Fes una llista del que necessites o t'agradaria comprar. D'aquesta manera evitaràs gastar més del previst. Les ofertes estan molt bé, però fer una despesa important et pot suposar passar un final de mes una mica complicat, si t'excedeixes en articles que, realment no necessites.
Fer les millors compres en el "Black Friday"

Fer les millors compres en el "Black Friday" / @ drobotdean

  • Quan ja saps quins articles vols adquirir, mira en diversos comerços. La nostra recomanació és mirar en diverses botigues abans de comprar l'article desitjat, ja que els descomptes poden variar d'un lloc a un altre i l'oferta desitjada potser t'està esperant en un altre comerç. 
  • Si fas les compres online, guarda els articles que t'agraden a la cistella o marca'ls com a preferits. D'aquesta manera t'assegures fer una bona comparació i accedir a la compra en la plataforma que més t'interessi, segons el preu.
  • Compte amb les ofertes: no tot és el que sembla. Malauradament, hi ha comerciants que aprofiten per apujar els preus una setmana abans i després posar els productes al preu real, el qual no té cap descompte, tot i semblar-ho. Aquest any ja s'han sancionat diversos comerços per dur a terme aquestes pràctiques fraudulentes. 

Així doncs, compra amb seny: compara, fes una llista d'articles necessaris i comprova si els descomptes són reals. Gràcies a aquests tips aconseguiràs les millors ofertes del "Black Friday". Gaudeix de la jornada de descomptes a les teves botigues de confiança.