Hoppit guanya dos ors al campionat estatal de cervesa artesana

La Pirata aconsegueix un or, una plata i un bronze en el mateix concurs

El guardó reconeix els millors productes cervesers artesans de l'Estat

El guardó reconeix els millors productes cervesers artesans de l'Estat / elcampeonato.beer

Carles Blaya

Carles Blaya

La cervesera manresana Hoppit ha guanyat l'or per la Ben Plantada, a la categoria Pale Ale, i l'or per la Cherry Cream, a la categoria Fruit Spicy Beer, al Campionat de Cerveses, que organitza l'Associació Cultural per a la Divulgació de la Cervesa Artesana a Catalunya (ACDCAC), amb la col·laboració de La Fira del Poblenou de Cerveses Artesanes, i en què participen cerveseres artesanes de tot l'Estat. En aquesta mateixa novena edició del concurs, la surienca La Pirata ha aconseguit un or per Black Block Bourbon 2022, en la categroai de Wood Beer; una plata per Molsosa, a la categoria American Wild Ale; i un bronze per Black Country a la categoria English Porter.

La Ben Plantada va ser la primera cervesa que va elaborar Hoppit fa 5 anys, una fórmula "que ha anat millorant al llarg dels anys fins a aconseguir un reconeixement d'aquesta importància", destaca la cerversera.

En anteriors edicions del certamen, que premia les millors cerveses produïdes comercialment dins de l'Estat espanyol, Hoppit ja havia obtingut reconeixements amb altres cerveses com l'Agulla, de gerds i maduixes, o la Green Trip, feta amb llúpol del Bages, "però els dos ors ens fan una il•lusió especial donada la gran competència de cervesers de tot l'estat espanyol", destaca Hoppit.

Per la seva banda, la surienca La Pirata ha obtingut en dos ocasions, en el mateix campionat, el premi a la millor cervesera de l'Estat, els anys 2015 i 2016.

La millor cervesera d'aquest 2023 ha estat Basqueland Brewing, l'empresa d'Hernani que ha obtingut diversos reconeixements internacionals i que ja ha guanyat el guardó estatal en sis de les seves nou edicions.

Subscriu-te per seguir llegint