L’Ajuntament de Santpedor i l’APES celebren una reunió informativa

El consistori explica el treball en «l’elaboració d’un conveni per dotar de recursos» l’associació 

Polígon Riu d'Or de Santpedor

Polígon Riu d'Or de Santpedor / Aj. Santpedor

Redacció

L’Associació de Parcs Empresarials de Santpedor (APES) i l’Ajuntament, amb el suport de Pimec, va reunir aquest dijous al vespre una vintena d’assistents en una reunió entre les dues parts al Convent de Sant Francesc de la població.

Hi van participar el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Hernàndez i Sanz; la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages, Marta Viladés i Ribera, i els presidents de les associacions dels polígons de Sallent i Sant Fruitós, Joel Lozano Torres i Ferran Boixadós Escalé, respectivament. També hi van ser l’alcalde de Santpedor, Agustí Comas i Guitó, i la nova presidenta de l’APES, Cristina Casals.

Hernàndez va explicar que l’objectiu de l’Ajuntament és «dotar d’eines, dinamitzar i resoldre necessitats de les empreses» que tenen l’activitat en algun dels cinc polígons, així com a les naus del poble. El regidor també va avançar que l’Ajuntament treballa en l’elaboració d’un conveni per dotar de recursos l’APES. 

Per la seva banda, Viladés va informar del paper del Consell Comarcal i dels recursos que s’hi ofereixen, mentre que els presidents de les associacions dels polígons de Sallent i Sant Fruitós van compartir les seves experiències i van contestar algunes preguntes dels assistents.

Casals va animar a formar part de l’APES, mentre que Comas va agrair la predisposició del sector a treballar «per l’enfortiment i progrés de Santpedor».