Coneix el supermercat que ha abaixat preus de productes essencials de forma permanent

El context sociopolític i mediambiental no està afavorint gens ni mica el tema de l'alimentació saludable i el consum sostenible

Diversos supermercats s'han posat les piles per ajudar al consumidor

Et portem el supermercat amb 1.000 productes rebaixats

El millor supermercat per fer la compra dels teus aliments essencials

El millor supermercat per fer la compra dels teus aliments essencials / freepik

G.C.

El preu dels aliments sempre està en vista de tots i és que, constantment i des de fa uns quants anys, el preu està pujant constantment. Les guerres i la falta de producció per l'escassetat d'aigua, entre altres, estan fent encarir constantment el preu dels aliments. Per fer front a aquests problemes, el Govern va prendre diverses mesures temporals com eliminar l'IVA dels preus essencials o reduir els preus de certs aliments indispensables per a viure. Avui us portem un dels supermercats que ha fet una baixada de preu a 1.000 dels seus productes per fer més senzill el consum familiar.

Actualment, hi ha moltes persones i famílies que han hagut de canviar la seva rutina alimentària amb el que això comporta. Substituint aliments de qualitat per aliments que poden arribar a ser molt perjudicials per a la salut si no se'n fa un consum responsable. Així doncs, hi ha certs supermercats que han volgut facilitar l'accés a aliments com el peix o l'oli, que s'han encarit moltíssim, amb diverses ofertes i baixades de preu permanent.

Baixada de preu en aliments bàsics

Carrefour arriba a 1.000 productes amb baixada de preu permanent. La companyia va començar l'any amb reduccions en 500 articles de marca pròpia d'alimentació, líquids, drogueria, perfumeria i nadons, i ara afegeix en una segona baixada nous articles com ara productes frescos i marques de fabricant. Els clients poden gaudir de descomptes superiors al 20%.

La teva cistella de la compra a un preu irresistible

La teva cistella de la compra a un preu irresistible / freepik

Aquests són els aliments que han baixat de preu permanentment

Dins dels productes frescos es pot trobar pa, ous, verdura, peix i carn. La companyia també incorpora oli, un producte sensible a la cistella de la compra, a fi de fer accessibles els millors productes per a totes les famílies. En aquesta segona onada s'han ampliat les categories d'alimentació amb arròs, mongetes, llenties, tonyina, xarcuteria, cereals o iogurts i s'hi incorporen categories noves per cobrir les necessitats de tota la família amb productes sense gluten, sense sucre i, fins i tot, productes per a mascotes.

Altres productes rebaixats de Carrefour

Carrefour també inclou productes de marques de fabricant i reforça amb aquesta nova baixada el compromís perquè els seus clients no hagin d'escollir entre preu i qualitat a l'hora de fer les compres. Aquesta reducció de preus se suma a altres mesures d'estalvi ja existents com els avantatges d'El Club Carrefour el programa de fidelització més gran de la distribució espanyola i milers de productes en promoció cada dia.