El Grup ETL GLOBAL

Confiança, solvència, qualitat i tot l’assessorament que busques

En vermell, països on hi ha oficines membres del grup. En gris, presència del grup mitjançant aliances

En vermell, països on hi ha oficines membres del grup. En gris, presència del grup mitjançant aliances / ADBISIO

ETL GLOBAL és el primer grup internacional de serveis professionals d’assessorament fiscal, legal, auditoria i consultoria a pimes a Espanya i Europa. Amb vocació de servei cap a la petita i la mitjana empresa, ETL GLOBAL ha anat consolidant- se al mercat com un referent en el món empresarial.

D’origen alemany, amb l’aval de gairebé 50 anys d’experiència i fidel a una estratègia de creixement ordenada i a la recerca de l’excel·lència, el 2014 comença a integrar firmes i professionals de prestigi a Espanya amb l’objectiu d’ocupar, també al nostre país, la posició de lideratge que ja ostenta a Alemanya: 1r lloc en assessorament de pimes.

Si hi ha un tret que defineix ETL GLOBAL és la proximitat que manté amb els clients. Una proximitat que, juntament amb l’aposta pel talent, ha fet possible que milers de petites i mitjanes empreses de més de 50 països hi dipositin la seva plena confiança.

320.000 CLIENTS

ETL GLOBAL, el grup líder a Europa amb més de 320.000 clients pimes arreu del continent, ha arribat a la setena plaça en l’àmbit europeu i el 15è en l’àmbit global.

A Espanya, des que el grup va iniciar la seva activitat a la Península Ibèrica, ETL Global ha anat integrant despatxos professionals de reconegut prestigi per poder oferir un servei complet i de màxima qualitat en qualsevol punt del territori, tant d’Espanya, com de Portugal. A més, i gràcies al suport del seu soci internacional, tots els despatxos que pertanyen al grup ETL GLOBAL als dos països poden atendre les necessitats dels seus clients a l’exterior.

En aquest sentit, ETL GLOBAL posa a disposició dels seus clients un equip d’experts i la fortalesa de la seva xarxa internacional de despatxos repartida pels més de 50 països en els quals tenen presència. Segons expliquen des de l’empresa, aquest fet els permet «oferir experiència internacional i acompanyament a les empreses en el seu procés d’internacionalització». «En un món globalitzat, les empreses que creixen a través de les fronteres han de fer front a cada cop més obligacions legals en un nombre cada cop més gran de jurisdiccions», afegeixen. En aquest context, les pimes, el seu client més habitual, a vegades no disposen dels recursos propis a l’estranger o no tenen l’experiència necessària per fer front a aquest salt entre països.

Per això, des d’ETL GLOBAL recorden que tenen la capacitat d’ajudar-les amb assessorament en els seus idiomes propis i respectant les seves cultures empresarials. L’objectiu és estar sempre preparat per oferir el millor servei a cada empresa, sigui quin sigui el seu dubte o necessitat i sigui quin sigui el seu país d’origen.

SERVEIS PRINCIPALS

ETL GLOBAL manté amb les empreses amb les quals treballa el compromís d’acompanyar-les en tot moment, oferint serveis de qualitat i solucions personalitzades que les ajudin a seguir creixent. Entre els seus serveis principals hi ha l’assessorament fiscal integral i especialitzat en cada fase del procés fiscal, amb una resposta personalitzada a les qüestions que es plantegin; l’assessorament legal i jurídic que abasta les principals branques del dret; i l’assessorament i acompanyament en matèria d’auditoria i compliment normatiu.

ETL GLOBAL en xifres:

  • 5è lloc en el rànquing de firmes de serveis professionals a Espanya.
  • 9è lloc en el rànquing de despatxos d'advocats a Espanya.
  • Presència a més de 50 països.
  • 7a firma del sector a Europa.

A més, ETL GLOBAL també ofereix serveis d’outsourcing de comptabilitat financera, gestió fiscal i de gestió laboral per optimitzar l’activitat de les empreses i reduir els costos operatius, així com serveis de consultoria i assessorament en qualsevol àrea, des de la cerca de maneres d’optimitzar els recursos, fins a la digitalització de negocis, l’adaptació de l’activitat comercial a nous canals o mercats, l’atracció i retenció de talent, les expansions o la consecució de subvencions dirigides a empreses, treballadors o particulars. Tanmateix, l’empresa compta amb diverses unitats especialitzades en àrees tan diverses com l’entertainment, la salut, o les empreses familiars. En aquest cas, les unitats d’entertainment es centren en el sector de les produccions audiovisuals i els espectacles en viu, mentre que les de salut donen servei a empreses del sector de la salut, immerses en un procés de transformació i innovació tecnològica que ha permès que neixin moltes empreses noves.

Paral·lelament, hi ha també unitats especialitzades en Real Estate, amb un gran equip d’assessors i advocats especialitzats en dret immobiliari, amb una experiència de més de 30 anys en adquisicions, lloguers, inversions i altres afers relacionats amb el sector; i M&A, que es dedica a complir els objectius dels seus clients en relació amb els seus plans de negoci. Finalment, ETL GLOBAL disposa d’un equip dedicat a assessorar a les empreses en matèria de mobilitat global, especialitzats en afers com la tramitació de permisos de feina, de seguretat social internacional, visats de residència o assessorament fiscal internacional, gràcies a la seva gran xarxa de despatxos.

ELS ORÍGENS

ETL GLOBAL neix a Essen, una ciutat d’Alemanya, l’any 1971 de la mà de Farnz-Josef Wernze, quan va fundar el despatx d’assessorament fiscal ETL. Les seves sigles signifiquen European Tax & Law (Llei i impostos europeus). En pocs anys, aquesta firma va anar adquirint notorietat i, a més d’oferir els seus serveis cada cop a més clients, sobretot petites i mitjanes empreses industrials i del sector serveis del seu país, va aconseguir importants èxits en l’àmbit de la distribució petrolífera alemanya.

Des de la seva fundació, i demostrant una gran visió de futur, Wernze i el seu equip han apostat per treballar com un professional més dins de les empreses que assessoren. A més, no només centren l’atenció en les grans companyies, sinó també, i fonamentalment, em les petites i mitjanes empreses, comptant també els autònoms. L’aposta ha funcionat i, en els més de 50 anys que han passat des del seu naixement, ETL GLOBAL, nom que adquireix l’entitat quan inicia el seu procés d’expansió, es troba en ple creixement internacional incorporant socis.