Els groc-i-negres cauen al quart lloc en perdre dues vegades a Madrid

El CG Puigcerdà vol jugar el play-off | CLUB GEL PUIGCERDÀ

El CG Puigcerdà vol jugar el play-off | CLUB GEL PUIGCERDÀ / Lluís Cuberes i Martí. Manresa

La doble visita que va fer la formació masculina del CG Puigcerdà a la pista del SH Majadahonda va reportar dues doloroses derrotes al conjunt groc-i-negre. Dissabte, en partit corresponent a la 17a jornada de la Lliga Nacional, els cerdans van forçar la pròrroga contra l’equip amfitrió (4 a 4), però els madrilenys van sumar el punt addicional en joc en el temps extra (5 a 4). Diumenge, els jugadors de Salva Barnola van perdre amb claredat el matx corresponent a la 5a jornada (12 a 7). Una de les claus de la doble ensopegada del CG Puigcerdà van ser les males prestacions que van oferir els groc-i-negres en el segon període d’ambdues confrontacions contra un SH Majadahonda que s’ha reforçat amb jugadors decisius. Dissabte, els cerdans es van avançar durant el primer període amb un gol de Leon Kelvey-Brown, però el parcial de 3 a 0 que van encaixar en el segon només els va permetre forçar la pròrroga en el darrer. Els gols de Nacho Granell i Ignat Zemchenko (2) van abocar a jugar un temps suplementari en el qual Alfonso García va marcar per als locals (minut 60.39). Diumenge, després d’un primer acte igualat (4 a 3), els amfitrions van sentenciar el duel en el segon amb un parcial de 5 a 2 (9 a 5). El CG Puigcerdà davalla fins a la quarta posició (21 punts).