Un dia després del sorteig, la Federació Espanyola de Futbol ha anunciat els horaris dels partits de semifinals de la Copa del Rei. El clàssic Reial Madrid-Barcelona es disputarà el 2 de març, a partir de les 21 hores, al Santiago Bernabéu i 5 d’abril, des de les 22 hores, a l’Spotify Camp Nou, en vigílies dels dies festius de Setmana Santa.

Aquests dos partits entre els grans del futbol espanyol es disputaran distanciats en una mica més d’un mes, 34 dies, per l’ajustat del calendari, i d’ells sortirà el segon finalista de la Copa del Rei, el títol del qual es decidirà el 6 de maig a La Cartuja de Sevilla. Barça i Madrid també disputaran entre els seus partits de Copa un partit de Lliga al Camp Nou el diumenge 19 de març.

Per la seva banda, l’altra semifinal Osasuna-Athletic Club es jugarà l’1 de març (21 hores) a l’estadi d’El Sadar, mentre que la tornada tindrà lloc el dimarts 4 d’abril (22 hores) al de San Mamés. Osasuna torna a una semifinal de Copa 18 anys després i busca la seva segona final. L’Athletic Club, amb 23 títols, ha disputat dues de les últimes tres finals.

Els quatre partits de semifinals seran oferts en directe per TVE-1 i Movistar+.