La constància dona una inesperada victòria a l'Igualada

Els igualadins es van mostrar molt solids durant la majoria del partit i van vèncer a un rival teòricament superior

Pol Mulió va se l'autor de 13 punts

Pol Mulió va se l'autor de 13 punts / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció

El CB Igualada es va endur una inesperada però importat victòria al pavelló del CB Tarragona (59-73) que els permet recuperar sensacions positives. Els de la capital de l'Anoia, afrontaven el partit amb baixes, però es van mostrar un gran nivell defensiu en gairebé la totalitat de l'enfrontament.

Els visitants van començar malament el partit, i el Tarragona ràpidament va avançar-se amb un parcial fulgurant de 9-0. Tot i això, els anoiencs van reaccionar mitjançant el control del rebot i la duresa defensiva, i abans d'arribar al descans ja estaven a poques possessions de posar-se per davant. A la represa, l'Igualada es va apoderar del ritme del partit, tot i que un parcial local va fer que els de l'Anoia arribessin al final del tercer període amb un avantatge mínim (43-45). Al darrer quart, però, els igualadins van trepitjar de nou l'accelerador, van trencar el ritme del partit i no van permetre que els locals reaccionessin. D'aquesta manera, els anoiencs aconsegueixen la sisena victòria del curs i són onzens a la classificació.

IBERSOL CB TARRAGONA: Mendes 7, Fernandez 13, Miguel 9, Moreno 3, Doche 11 –cinc inicial– Buscail 9, Estebanell 2, Garcia 5, Verdera, Kohan.

MONBUS CB IGUALADA SMA: Benito 3, Fons 25, Balta, Tejero 17. Farres –cinc inicial– Germa 1, Bernadí 8, Burges 3, Mulio 13, Dagà 3.

ÀRBITRES: Gusta i Miguel.

PARCIALS: 17-9, 28-26 (descans), 43-45, 59-73