El Martorell planta cara però acaba caient a casa del Mataró

Els del Baix Llobregat van competir fins els darrers minuts de partit, quan van acusar la baixa per sanció d'Albert Valle

Alberto Vicente va destacar al conjunt visitant amb 13 punts

Alberto Vicente va destacar al conjunt visitant amb 13 punts / Arxiu/Alex Guerrero

Redacció

El CB Martorell va caure a casa de la UE Mataró Homs per 71 a 66. Els del Baix Llobregat van posar amb dificultats als locals, un equip teòricament superior, però se'ls va acabar la gasolina als darrers minuts d'enfrontament.

El partit va començar bé pels interessos martorellencs, que van arribar a la mitja part amb avantatge al marcador (31-34), que es mostrava molt dur al darrere i deixava als locals amb un marcador baix tenint en compte els precedents. A més, els visitants van suportar el potent tercer període mataroní, que a casa sempre els servia per aconseguir un avantatge rellevant, i van arribar al final de període amb un ajustat 46-45.

Al darrer període, però els signes de fatiga local van començar a ser evidents i quan tot just restaven 3 minuts de partit, els locals van encadenar dos triples i dues recuperacions de pilota que van matar les opcions visitants.

UE MATARÓ HOMS: Viñallonga 13, Rodriguez 2, Juanola 14, Traver 7, Toure 2 –cinc inicial– Peiro 5, Marti 8, Ariño 2, Canovas 16, Zuñiga 2.

CB MARTORELL: Albarran 5, Catalan 11, Vicente 13, Pages 11, Domenech 13 –cinc inicial– Paiz 7, Aliaga 4, Hernandez 2.

ÀRBITRES: Alcañiz i Tecchia.

PARCIALS: 17-17, 31-34 (descans), 46-45, 71-66