El Puig-reig goleja al Voltregà amb un gran tram final de partit

Els locals van fer un gran partit, van tancar el rival i són tercers en solitari

Redacció

El Puig-reig ha vençut amb comoditat al Voltregà (4-1) en un partit on els del Berguedà han sigut molt superiors als osonencs i sumen tres punts que els col·loquen tercers, per sobre del Berga, i a tres punts del segon, el Joanenc.

El partit ha començat de cara pels locals, que s'han avançat ben d'hora gràcies a una errada del porter visitant que ha aprofitat Soler per estrenar el marcador. Els puig-regencs han crescut i han dominat el partit durant tot el primer temps, però un penal a favor del Voltregà, executat per Vazquez al minut 24, ha restablert les taules al marcador. Malgrat que el Puig-reig ha tingut ocasions clares, el resultat a la mitja part era d'empat a un.

Al segon temps, el Voltregà s'ha tancat i els locals han atacat sense parar, però no ha sigut fins que faltaven vint minuts pel final que, altre cop Soler, ha rematat espectacularment una centrada per marcar el 2-1. Al cap de cinc minuts, Pons ha fet el tercer en una jugada treballada, i, només dos minuts més tard, un gol des de tres quarts de camp de Montardit ha deixat el resultat definitiu, que podria haver sigut molt més ampli.

PUIG-REIG: Figueras, Carreras (Asensio 82’), Guijarro (Ferrer 73’), Balmes, Bandzeladze, Fernandez (Lorenzo 75’), Montardit, Divins, Santasusagna (Pons 55’), Soler i Claret (Grandia 88’)

VOLTREGÀ: Anglada, Senmartí (Alvarez 83’), Bobi, Garrido (Sanchez 62’), R. Berenguer (Maestro 75’), Vázquez, Guitérrez (Crosas 75’), Icart, Casas (Medrano 46’), Monje i P. Berenguer.

GOLS: 1-0 Soler min 8, 1-1 Vazquez min 24, 2-1 Soler min 71, 3-1 Pons min 76, 4-1 Montardit min 78

ÀRBITRES: Aguilera, auxiliat per Guerrero i Alonso. Van amonestar als locals Guijarro, Carreras i Claret i al visitant García