El Martinenc castiga el desencert i precipitació de l'Esparreguera

Els del Baix Llobregat van disputar un partit molt seriós, però van ser víctimes de l'experiència i efectivitat dels jugadors locals

Zion Jyair Williams va ser el màxim anotador visitant amb 16 punts

Zion Jyair Williams va ser el màxim anotador visitant amb 16 punts / ARXIU/JORDI BIEL

Redacció

El Tenea CB Esparreguera va caure per 81-71 a la pista del CB Martinenc. Els visitants van protagonitzar un duel molt seriós els 40 minuts de partit, però la pressa de voler remuntar en els últims minuts els va portar a precipitar-se en atac. A més, els locals són l'equip amb millor percentatge des de la línia de tirs lliures del grup, i van demostrar per què.

L'enfrontament va començar amb molta igualtat. Tot i això, els locals van fer gala de la seva superioritat física i se'n van aprofitar per a treure avantatges amb els seus pivots. A més, van poder controlar el rebot ofensiu, un fet que els farcia de segona opcions en atac. Tot i això, els esparreguerins no van cedir, i gràcies a un millor moviment de pilota al segon període, van situar les taules al marcador abans de la mitja part.

La dinàmica es va mantenir a la represa, i després de diferents ratxes anotadores dels dos equips, els locals van aconseguir un petit avantatge de cinc punts. L'inici del darrer període, va ser un punt d'inflexió en el duel. L'encert en situacions ben defensades del Martinenc, va augmentar el seu avantatge fins als 10 punts. Aquest fet, combinat amb la poca efectivitat visitant, va fer que els del Baix Llobregat optessin per intentar situacions individuals precipitades en atac. A més, la voluntat de robar pilotes en defensa, va fer que els locals viatgessin sovint a la línia dels 4,60, des d'on van ser infal·libles.

FC MARTINENC BÀSQUET : Barquets 10, Rofriguez 6, Barbecho 8, Sole 14, Isern 6 –cinc inicial– Silva 2, Perez 13, Camarasa, Garcia, Samake 13, Fernandez 9.

TENEA CB ESPARREGUERA: Meri, Perez 10, Davini 11, Raventos 8, Campaña 16 –cinc inicial– Williams 16, Sellares 2, Riera, Roig 5, Fontanals 2, Almirall 1.

ÀRBITRES: Guadalajara i Pinotti.

PARCIALS: 25-19, 36-36 (descans), 60-55, 81-71