Waterpolo/Lliga Catalana Primera Femenina

El Manresa Fibracat veu com s'escapa la victòria en l'última possessió (5-5)

Les bagenques no poden retenir dos gols d'avantatge i fallen l'últim atac amb superioritat

Tot i dur la iniciativa, el CN Manresa no va vèncer

Tot i dur la iniciativa, el CN Manresa no va vèncer / Simon Noguera

Redacció . Manresa

El CN Manresa Fibracat no va poder arrencar els punts de la seva visita a Badia del Vallès després d'un partit en què va disposar de la darrera possessió, en superioritat, que no va saber aprofitar. Abans, les manresanes havien dut sempre la iniciativa, però el conjunt local era capaç d'anar igualant fins al 3-3 del descans.

Després del canvi de camp, va semblar que els dos gols de diferència que van assolir les bagenques eren suficients, i encara més amb tres jugades de superioritat i una pena màxima a favor. Però el Badia va empatar a l'últim minut amb un xut llunyà i el Manresa no va treure partit de l'últim atac.

CN BADIA: Terrado, Albacete, Gorres, Sanz, Carvajal 1, Jiménez, Padilla Serrano 1, Expósito 3 i Lopera

CN MANRESA FIBRACAT:Sala, Solernou, Quirante 2, Kathel, Toribio, Yerro, Piqué 1, González, Serracanta, César 1, Vadillo i Peirón 1

ÀRBITRES: Domínguez i Castillo

PARCIALS: 2-2, 1-1, 0-2, 2-0