El Martorell guanya al Saragossa i abandona la promoció de descens (67-66)

Els del Baix Llobregat nord firmen un triomf que els permetrà jugar les jornades restants sense pressió

Albert Valle va ser el timó local per aconseguir endur-se el duel

Albert Valle va ser el timó local per aconseguir endur-se el duel / ARXIU/ALEX GUERRERO MAESTRE

Redacció

El CB Martorell va segellar una important victòria per 67-66 davant del CB Saragossa que els allunya de les places de promoció de descens. Els del Baix Llobregat nord van aconseguir un triomf que els dóna aire per a encarar els partits restants de Lliga EBA. Albert Valle, el jugador de referència dels locals, va brillar amb 19 punts anotats i exercint de líder en un context molt complicat.

Els martorellencs es van mostrar poc encertats en l'inici del partit, regalant algunes accions que els seus rivals van castigar. Tot i això, no va ser fins al segon quart quan, en enfrontar-se a una zona 2-3, els locals es van col·lapsar lleugerament i van atacar de manera precipitada. A la represa, però, el CB Martorell va corregir les errades mostrades durant els primers 20 minuts, i donant major pes al joc interior, van poder controlar el ritme del partit, i clavar un parcial de 21-5 que els va atorgar un còmode, encara que curt, avantatge. Algunes errades de precipitació en atac i triples encadenats visitants, van fer perillar el triomf local, però al final, la victòria no es va escapar de Martorell.